Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klauka92 kérdése:
13 éves lány vagyok, nagyon tetszenek a 15 éves fiúk, az túl nagy korkülönbség ebben a korban?
Figyelt kérdés
2015. máj. 25. 16:14
1/11 anonim válasza:
Igen,ezert isten megfog buntetni es kitepi a szived mert neked 2evvel idosebbek jonnek be raadasul 13 evesen :D
2/11 anonim válasza:
Nem az nem is lenne gond csak az hogy ti 13 évesen semmi jót nem tudtok nyújtani egy 15 évesnek... A kézenfogós buli meg ratyi
4/11 anonim válasza:
Nekem egy 17 éves pasim van. 13/L
5/11 A kérdező kommentje:
van itt más 13 éve srác?
2015. máj. 25. 16:31
6/11 anonim válasza:
#2-esnek igaza van.
A másik verzió, hogy valami olyan pasid lesz akit nem tart egy lány sem vonzónak abból a korosztályból. (Mondjuk egy 15 éves lány már kicsit férfiasabb arcot akar mint egy 13 éves.)
Aztán egy 15 éves kicsit függetlenebb a szüleitől mint egy 13 éves.
7/11 anonim válasza:
szerintem nem sok, és nem is értem mindenki ezzel a dumával jőn hogy mit tudnál te nyujta egy idösebb pasinak , szerintem hülyeség. Ha akarvalamit és te nem ak szakits vele ennyi
8/11 anonim válasza:
Én 15 éves fiú vagyok, és teszem egy 13 éves lánynak. Igazából szerintem fiatal hozzám. Testileg veri még a 15 éves lécet is, az igaz.. de akkor is. A 2 év nem sok, de sokszor megmutatkozik. A tetszés maga egyáltalán nem gond, csak.. a kapcsolat részét csak is akkor válaszd be, ha bírni fogod azt, hogy többet akar. Viszont ha azt teszed válaszoló amit az előttem válaszoló, akkor bele se kezdj.
9/11 anonim válasza:
Tetszem*
Amit az előttem válaszoló*
10/11 mlaszlo.12344 válasza:
#5 Igen vannak . Itt vagyok pl. én xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!