Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 13 éves lány vagyok, nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klauka92 kérdése:

13 éves lány vagyok, nagyon tetszenek a 15 éves fiúk, az túl nagy korkülönbség ebben a korban?

Figyelt kérdés

2015. máj. 25. 16:14
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Igen,ezert isten megfog buntetni es kitepi a szived mert neked 2evvel idosebbek jonnek be raadasul 13 evesen :D
2015. máj. 25. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem az nem is lenne gond csak az hogy ti 13 évesen semmi jót nem tudtok nyújtani egy 15 évesnek... A kézenfogós buli meg ratyi
 3/11 anonim ***** válasza:
nem!
 4/11 anonim válasza:
Nekem egy 17 éves pasim van. 13/L
 5/11 A kérdező kommentje:
van itt más 13 éve srác?
2015. máj. 25. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:

#2-esnek igaza van.

A másik verzió, hogy valami olyan pasid lesz akit nem tart egy lány sem vonzónak abból a korosztályból. (Mondjuk egy 15 éves lány már kicsit férfiasabb arcot akar mint egy 13 éves.)

Aztán egy 15 éves kicsit függetlenebb a szüleitől mint egy 13 éves.

2015. máj. 25. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:
szerintem nem sok, és nem is értem mindenki ezzel a dumával jőn hogy mit tudnál te nyujta egy idösebb pasinak , szerintem hülyeség. Ha akarvalamit és te nem ak szakits vele ennyi
2015. máj. 27. 16:05
 8/11 anonim válasza:
Én 15 éves fiú vagyok, és teszem egy 13 éves lánynak. Igazából szerintem fiatal hozzám. Testileg veri még a 15 éves lécet is, az igaz.. de akkor is. A 2 év nem sok, de sokszor megmutatkozik. A tetszés maga egyáltalán nem gond, csak.. a kapcsolat részét csak is akkor válaszd be, ha bírni fogod azt, hogy többet akar. Viszont ha azt teszed válaszoló amit az előttem válaszoló, akkor bele se kezdj.
2015. jún. 3. 22:15
 9/11 anonim válasza:

Tetszem*

Amit az előttem válaszoló*

2015. jún. 3. 22:16
 10/11 mlaszlo.12344 válasza:
#5 Igen vannak . Itt vagyok pl. én xd
2015. júl. 8. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.