Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú és 15 éves lány kapcsolata?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Egy ilyen működhet? Oké, hogy szerelem, de nekem böki a csőrömet.2015. máj. 24. 23:00
1/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, nincs vele probléma.
Max a lány szülei jobban fogják félteni a kislányukat.
2/12 To7ka válasza:
Nincs jobb dolgod, mint mások boldogságán rágódni? Teljesen normális, 3 év... Kérlek...-.- Bökdösd valami hasznosabbal a csőröd.
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. Egyrészt nem kortól függ hane attól hogy szeretik-e egymást (persze azért 15 éves ne járjon 30 évessel), másrészt 3 év korkülönbség bőven megengedhető. Ha megnézed sokak szülei közt még több is van
6/12 anonim válasza:
Miért böki a csőrödet? Ki vagy te?
Semmi gond ezzel. 3 év nem sok.
7/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok. Én is 15 éves voltam, mikor összejöttem az akkor 18 éves barátommal :)
18/L
8/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert a a lány a húgom, a fiú pedig az osztálytársam.
2015. máj. 25. 09:43
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, tudom, nem olyan a srác. Tényleg egy rendes, aranyos fiú, megérdemel már egy lányt, de. Én így is féltem a húgomat.
2015. máj. 25. 09:45
10/12 anonim válasza:
teljesen normális. 15 éves még 23 évessel is normális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!