Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan aki párkapcsolat...

Van itt olyan aki párkapcsolatban van/volt egy vele ellenkező neművel, de felkeltette az érdeklődését egy vele azonos nemű a kapcsolata alatt bármikor? Ha igen mi lett aztán?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 3. 20:42
 1/3 anonim válasza:
Nekem volt egy fium... A kapcsolatunk végén jártunk, amikor irt egy lány. Flörtölni akart velem. Aztan lekoptattam, kesobb en kerestem meg, miutan veget ert a kapcsolatom. Azóta egy párt alkotunk a lannyal :)
2015. ápr. 5. 14:51
 2/3 anonim válasza:
Igen volt, egy lánnyal voltam együtt, mondtam, hogy izgat az ilyen, először kezdtük szerepcserével, kisminkelt meg felvettem a ruháit és felcsatolhatóssal dugott, aztán bevettünk egy srácot és felváltva dugott minket, majd két srácot, felváltva szexeltünk velük.
2015. ápr. 5. 23:20
 3/3 anonim válasza:
100%
Volt egy fiú, aki kimondottan csak szórakozott velem. (de nem feküdtem le vele!). Már szakítani akartam, csak nem tettem meg. Aztán jött a barátnőm. A fiúval szakítottam, a lány pedig már megkérte a kezem. :) Úgyhogy csak hajrá! :)
2015. máj. 22. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!