Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik-e párkapcsolatban lévőknek egy szobában, de külön ágyon aludni egy ellenkező nemű illetővel?
A szituáció a következő: lány vagyok, 20 éves, a legjobb barátaim fiúk. Némelyikük elég messze lakik, így ha meglátogatjuk egymást, éjszakára is ott ragadunk a másiknál. Egy kétszobás panellakásban lakok édesanyámmal, az egyik szoba az övé, a másik az enyém (mindkettőben két-két fekvőalkalmatosság van).
A minap vitatkoztunk az (egyelőre) félig-barátommal, hogy ha férfi vendég érkezne hozzám akármilyen okból, nem alhatna velem egy szobában, nem érdekli, hogy mennyi ruha van rajta, vagy hogy külön ágyon, mert ez a partneremmel szemben tiszteletlenség. Mivel nyílván nem fogok senkit édesanyám mellé fektetni, értelemszerű, hogy a barátaim az én szobámban alszanak, a szoba másik felében lévő ágyon. Mivel van ez az ágy, és engem nem zavarnak, bunkóságnak érezném, ha nem adnék szállást, ha esetleg szükségük lenne rá, vagy találkoznánk, holott a barátom szerint azt kéne nekik egyszerűen mondanom, hogy nincs hely.
Ti mit gondoltok? Nekem a barát az barát, akár fiú, akár lány, és ezt a partnernél is tiszteletben tartom. Ugyanúgy "nem lesz semmi" egy azonos nemű baráttal, mint egy ellenkező neművel, de a legnagyobb parasztságnak tartom elutasítani őket egy kapcsolat miatt, aminek már a kezdete előtt is ismertem őket, és valúszínűleg a vége után is fogom...
Ha régi barát, akkor miért ne??? Amíg nem volt 'pasid', addig sem volt köztetek semmi. Akkor ezután miért lenne?! Nem azt mondom, hogy rendszert kell belőle csinálni, de az hogy egy-egy alkalommal megtörténik, mert ez a legkézenfekvőbb megoldás, azt igazán megértheti. Azt ő se gondolhatja komolyan hogy anyukád mellé fektesd a barátodat.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!