Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Éreztétek már úgy egy ellenkez...

Éreztétek már úgy egy ellenkező nemű ismerősötökkel, hogy olyan, mintha a másik feletek lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa érzés... Annyira jól elvagyunk egy sráccal, bármiről eltudunk dumálni, és minden hülyeségemet viccesnek találja, teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Vonzódom is hozzá, de nem tudnám megmagyarázni, csak valahogy olyan boldognak leszek, amikor vele vagyok... Szerintem ő is ilyesmit érezhet, a viselkedéséből ítélve, de az a baj, hogy esélyem se lenne nála, mert elég vallásos, meg nem is csajozik, és ezen nem hiszem, hogy tudnék változtatni, de sajnos ő eddig az egyetlen srác, aki mellett 100%-osan önmagam lehetek...:)

Szerintetek mit kellene tennem?

19/L

2015. márc. 23. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt tudom, hogy mikor pusztán a másik közelségétől boldog leszel, annak nagy valószínűséggel szerelem lesz a vége. Szerintem meg kéne próbálnod vele összejönni, a leírásodból úgy hiszem, nem lenne ellenére. Max maradtok barátok.
2015. márc. 23. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Ez beteges.
2015. márc. 23. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, éreztem már ilyet. Nagy ajándék:)

Akkoriban ismerkedett meg a párjával, amikor mi is megismerkedtünk, így szóba sem jött, hogy több is lehetne belőle. Amíg el nem költöztek (túl messzire), addig maradtunk jó barátok:)

Szerintem mutasd ki, hogy tetszik, de ne túl nyíltan. Ha hasonlóan érez, venni fogja a lapot. Ha nem, nem teszed tönkre a barátságot - amennyiben neked ez így megfelel.

2015. márc. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!