Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy 14 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 14 éves lány és egy 18 éves fiú között sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
A kérdésem rövid és tömör én 14 vagyok ő 18 elhívott randizni mert már 1 hónapja beszélgetünk és nem tudom hogy a szüleim mit szólnának hozzá. Szerintetek sok a korkülönbség? Minden válasz nagy segítség a számomra :)
2016. jan. 1. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a helyzetem, és én összejöttem vele. Kicsit több mint 1 évig voltunk együtt. Nem sokkal utána találkoztam a "nagy Ővel", akivel azóta is együtt vagyunk, de itt nincs korkülönbség.
2016. jan. 1. 16:24
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

9-es, hiába fáj neked, igaza van!

Kérdező! Ez rengeteg. Nyilván lehettek barátok, mert azzal baj nincs, de ez nagyon sok.

2016. jan. 1. 16:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát most mégjobban összezavarodtam :D
2016. jan. 1. 18:12
 14/16 anonim válasza:
0%
Nem akarlak megbántani, de 14 évesen megkérdezhetem, hogy miért gondolkodol kapcsolaton? Persze már ez is jó, hogy megkérdezed mások véleményét, de aranyom én úgy gondolom ennyi idősen nem hiszem, hogy ezzel kellene foglalkoznod. Sajnos felgyorsult a világ, és nem általánosítani akarok, de számomra elfogadhatatlan ami manapság megy. Plusz hidd el, egy 18 éves fiúnak vannak igényei/szükségei. Anno én ebbe 16 évesen estem bele, első fiúm volt. Ő már 20 volt. Belementem, és megbántam. Hidd el ráérsz még ezzel foglalkozni. Most kezdődik az élet, tovább tanulás, barátok stb. Ne kösd le magad. De ez az én véleményem.
2016. jan. 6. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 14 éves vagyok,lány.Nálam a korhatár 16 .16 éven felüliekkel nem tárgyalok.Azért már nekem is vannak határaim .Nem vagyok egy k""va.A te helyedben nem jönnék össze a sráccal.Te túl fiatal vagy hozzá,ő pedig túl idős hozzád.Ő már nagykorú.Ez nem helyes...:) ^_^
2016. febr. 3. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves 14-es válaszoló.... Azért nem minden fiú egyforma... 14 éves a barátnőm és eszemben sincs kihasználni.. (Megyjegyezném, hogy nem feküdtem le vele és nem is tervezem) 19/F
2016. márc. 5. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!