Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek facebookon, szoktak írni ismeretlenek? Pl:hogy szeretnének megismerni, szépek vagytok stb?
Gyakran látom,hogy sokaknak írnak ismeretlenek, és jelölgetik,és bökdösik őket facebookon, akik akarnak tőlük valamit.
Eddig rám egyszer írt rám ismeretlen, az is volt vagy 50 éves,és angolul:D
Bár egyrészt nincs senkim, másrészt olyan is,mintha kimaradnék abból, amibe mások belekerülnek.
Szóval érdekelne,hogy másoknak írnak ismeretlenek? Csak,én vagyok kivétel ez alól, hogy senki nem ír rám, és senkinek nem kellenék? Általában az ilyen leveleknek egy éjszakás,vagy a szex a lényege, de furcsa,hogy csak engem találnak annyira visszataszítónak,hogy még 'arra'sem kellenék..
Vagy pedig,mert szürke egér vagyok, évente cserélek profilképet, és 4-5 havonta írok ki valamit...
Én fiú vagyok, így nem írt rám még senki, soha, ismeretlenül.
Az exemet viszont pár naponta jelölgették a pasik, még a kapcsolatunk alatt is. Volt külföldi ismerőse is, nem is egy. Sőt, egyik haverom is így ismerkedik mindig, hogy random jelölgeti be a lányokat és beszélget velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!