Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy a lányok minél előbb szeretnének külön költözni a barátjukkal a családi háztól, ellenben a fiúk halogatni szeretik az ilyen összeköltözős dolgokat?
Legénylakás.Hallottál már erről?Ha egy nő oda beköltözik mindennek vége.Majd jön az,hogy házasság,gyerek.....
Nőknek a szexhez kell idő,nekünk pasiknak meg ehhez.
Én csak arra tudok gondolni, hogy valahol ez egy férfinak azért is lehet nehéz, mert ő biztonságot akar nyújtani egy nőnek, amihez hozzátartozik, hogy legyen elég keresete, eltudja tartani a feleségét és legyen hol lakniuk.
Ez pedig ma nem kis dolog valljuk be... A páromon is látom, hogy hiába vágyik rám, akkor is halogatja a dolgot és mindig mondja, hogy még nem tudna úgy biztonságot nyújtani, nem lenne hova mennünk és nem képes még eltartani kettőnket.
A nőkben a kisebb részletek alakulnak ki (gondoskodás, házasság), de sok nő még ezt se sajátította el ezért a nők részéről is van tartás, de úgy gondolom ezt a házasságon belül a legjobb gyakorolni. Szóval mi majd ott koppanunk..:))
És persze ez nem azt jelenti, hogy ez egyedül a férfi feladata és felelőssége, nem erről beszéltem. Egy nő is nyilván hozzáad a keresetéből és ketten próbálnak valamit alkotni, de egy férfi ösztöneitől fogva felelősséget érez ezért a feladatért. Én ezt valahogy így gondolom.:)
A kérdező a CSALÁDI házról kérdezett, nem pedig legénylakásról...
Szerintem amúgy azért, mert "otthon" a fiúnál ott az anyuka... Így két dudás nem fér meg egy csárdában alapon, még ha jó is a viszony az anyós és a menyecske között, nehéz együtt laknia két idegen nőnek. Ha anyukával kell együtt élni, a barátnő nem kapja meg a NŐi szerepet, nem tud kiteljesedni a kapcsolatban. Szerintem.
5.
Én úgy válaszoltam,hogy van saját házam.A kérdést pedig úgy értelmeztem,hogy a lány lakik még otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!