Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az oka annak hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy a lányok minél előbb szeretnének külön költözni a barátjukkal a családi háztól, ellenben a fiúk halogatni szeretik az ilyen összeköltözős dolgokat?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Legénylakás.Hallottál már erről?Ha egy nő oda beköltözik mindennek vége.Majd jön az,hogy házasság,gyerek.....

Nőknek a szexhez kell idő,nekünk pasiknak meg ehhez.

2013. aug. 24. 09:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég komoly döntés, nagyon sok kaput bezár előtte. Az egy dolog, hogy sok másat kinyit, de akkor is mérlegelni kell. Meg mi férfiak általában nehezebben viseljük a kötöttségeket (legalábbis én mindenképpen).
2013. aug. 24. 09:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Én csak arra tudok gondolni, hogy valahol ez egy férfinak azért is lehet nehéz, mert ő biztonságot akar nyújtani egy nőnek, amihez hozzátartozik, hogy legyen elég keresete, eltudja tartani a feleségét és legyen hol lakniuk.

Ez pedig ma nem kis dolog valljuk be... A páromon is látom, hogy hiába vágyik rám, akkor is halogatja a dolgot és mindig mondja, hogy még nem tudna úgy biztonságot nyújtani, nem lenne hova mennünk és nem képes még eltartani kettőnket.

A nőkben a kisebb részletek alakulnak ki (gondoskodás, házasság), de sok nő még ezt se sajátította el ezért a nők részéről is van tartás, de úgy gondolom ezt a házasságon belül a legjobb gyakorolni. Szóval mi majd ott koppanunk..:))

És persze ez nem azt jelenti, hogy ez egyedül a férfi feladata és felelőssége, nem erről beszéltem. Egy nő is nyilván hozzáad a keresetéből és ketten próbálnak valamit alkotni, de egy férfi ösztöneitől fogva felelősséget érez ezért a feladatért. Én ezt valahogy így gondolom.:)

2013. aug. 24. 09:25
 4/11 ASOT ***** válasza:
1-esnek igaza van :)
2013. aug. 24. 09:37
 5/11 anonim ***** válasza:

A kérdező a CSALÁDI házról kérdezett, nem pedig legénylakásról...

Szerintem amúgy azért, mert "otthon" a fiúnál ott az anyuka... Így két dudás nem fér meg egy csárdában alapon, még ha jó is a viszony az anyós és a menyecske között, nehéz együtt laknia két idegen nőnek. Ha anyukával kell együtt élni, a barátnő nem kapja meg a NŐi szerepet, nem tud kiteljesedni a kapcsolatban. Szerintem.

2013. aug. 24. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többiekkel, ez komoly dolog.Én például féltem tőle, hogy összeköltözzek a barátommal. Nálunk ő volt az, aki majdnem a kapcsolatunk elejétől fogva pedzegette ezt a témát. Személy szerint nekem életem egyik legkomolyabb lépése volt, hogy hozzá költöztem 2 év után. Szóval ez egy nőnek is komoly dolognak kell, hogy legyen szerintem és nem hiszem, hogy a "minél-előbb bútorozzunk össze" dolog nagyon jó lenne.
2013. aug. 24. 09:52
 7/11 anonim ***** válasza:

5.

Én úgy válaszoltam,hogy van saját házam.A kérdést pedig úgy értelmeztem,hogy a lány lakik még otthon.

2013. aug. 24. 10:03
 8/11 viktor123456 ***** válasza:
Mert ott viselkedni kell, míg elköltözve szabadjára engedhető a hiszti. :-)
2013. aug. 24. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez kezd egyre kevésbé jellemző lenni. A párom (ő a férfi), már egy hónap után össze akart velem költözni, és nagyon megbántódott, mikor közöltem vele, hogy ez nekem még korai. Nem hiszem, hogy ez annyira nemektől függene. Az, aki még korainak tartja, vagy szívesebben maradna a családdal, vagy még nem érzi, hogy szeretné magát elkötelezni, természetesen nehezebben megy bele az összebútorozásba.
2013. aug. 24. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval egyet értek. Nálunk is a párom hozta fel hamarabb ezt a témát és ő volt megsértődve rám. De Amit részletesen kifejtettem a válaszomban az is jellemző (fél hogy anyagilag nem úgy fogunk állni és nagy felelősség lesz rajta). Ettől függetlenül a házasság tőlem mindig távolabb állt, mint tőle. Pedig én vagyok a nő!:D
2013. aug. 24. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!