Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti erre mit reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erre mit reagálnátok, ha a párotok kap egy ilyen üzit az ex-től?! Érezd jól magad és pihend ki az elmúlt nap fáradalmait. Most végeztem a szolival és már vár rád a tiszta nuni, hogy minél hamarabb felfalhassad. A pofazacskódat meg megzabálom!

Figyelt kérdés

Teljesen kikészültem! A párom alkalmazottja a volt nője, mert megbízik benne, hogy Ő vezesse a kasszát.Mert ez is zavar!

A párom horgászatból jött haza és bele néztem a telcsijébe, pedig nem szoktam.

Mire kérdőre vontam, azt se tudta miről beszélek. Azt mondta, hogy nem is látta az üzit, de be megy a műhelybe és megkérdezi tőle, hogy mi volt ez. Pedig ez lehetetlen mert velem is sms-zet és még éjfélkor küldött egy üzit a volt nője, hogy Jó éjt!

Erre már az volt a válasza, hogy lehet, hogy látta csak nem foglalkozott vele, mert ilyet úgy sem írna neki.

Na de ha látta akkor miért nem kérdezett rá a félreérthető üzire?

Már nem tudom mit hidjek, lehet, hogy tényleg igaza van a páromnak? Mert mondta, hogy váltottak pár üzit, de az a munkával kapcsolatos volt. Na de pont akkor?!

Ezután be ment a műhelybe és fel hívott a csaj, hogy félreküldte az üzit,mert a párom is el van mentve a telcsiében mint Főnök. Ezt nem is értem mire mondta.

Ezután felhívott a párom, hogy most derült ki, hogy a csajnak van valakije és neki szánta. Na de Ő is akkor utazott el mikor az Én párom?!

Szerintetek kérdezzem meg, hogy hívják a barátját? Mert ezek szerint F-el kell, hogy kezdődjön ha sikerült véletlenül a páromnak küldenie.

Viszont a páromat nem hagyta nyugodni, hogy Én kiborultam azt mondta, hogy Ő kiáll az igaza mellett és bízzak benne Én vagyok a mindene és ha meg is akarna csalni akkor az azért lenne, mert már el akarna hagyni, de az utolsó lenne ha az exéhez menne. Ő nagyon féltékeny és mindig velem akar lenni és mindig mondja, hogy a szex soha nem volt ilyen jó senkivel sem mint velem!

Azt még tudnotok kell, hogy a volt nőjét mindig csalta és ha a csaj rákérdezett akkor mindig elmondta neki az igazat.Csak nálunk kicsit más, mert van egy babánk.

Milyen nő az ilyen aki ezt eltűri mindig??????

Egyébként meg qrva volt anno Olaszországban, hogy fel tudja neveli a beteg lányát.

2013. júl. 3. 17:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%
most elvesztettem másfél percet az életemből
2013. júl. 3. 17:14
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
megcsal ne legyél már madár ... ha nem hiszed el magánnyomozó
2013. júl. 3. 17:17
 3/26 anonim ***** válasza:
80%
Durva.... :-(
2013. júl. 3. 17:18
 4/26 anonim ***** válasza:
Ez mint egy perverz szappanopera!!! XD ugyan már annyi ilyen van tuti megcsal a pasas és te olyan hülye vagy én nem is vontam volna kérdőre mikor nálad volt a teló miért nem üziztél a csajnak valami jó szivatósat!!!??? Én velem is volt hasonló és nem hagytam magam bepalizni és most jobb így nekem amúgy sem vagyok egy befolyásolható hiszékeny fajta!! :D
2013. júl. 3. 17:19
 5/26 anonim ***** válasza:

Hát most vagy hiszel neki,vagy nem.

Ez a két lehetőség van.

Az utolsó mondat miért kellett?

1. Mi közöd hozzá?

2. Miért ocsárolsz egy ismeretlent?

3. Nem jó dolgában tette,szóval így még szemetebb dolog tőled.

2013. júl. 3. 17:20
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

"a volt nőjét mindig csalta"

Termeszetesen megcsal teged, de nyugodtan hidd el a mesejet.

"Milyen nő az ilyen aki ezt eltűri mindig??????"

Ez a no most eppen te vagy. Ilyen no.

2013. júl. 3. 17:28
 7/26 Niki:)) válasza:
100%

megcsalt, ez szerintem egyértelmű..

de ha nagyon szereted viszont nem tudsz neki hinni, akkor ezt úgy lehetne "leellenőrizni" hogy igazt mond e hogy elveszed a telefonját és írsz a nőnek. írj esetleg olyat..meglátod a reakcióján hogy természetesnek veszi e

ha igen azzonnal dobd a palit.

én legalábbis így tennék:)

2013. júl. 3. 17:40
 8/26 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom mit higgyek, mert Ő mindig olyan volt, hogy ha megcsalt valakit és rákérdeztek akkor bevallotta.

Azon is gondolkoztam, hogy mikor tehette, mert mostanában sokat volt külföldön vagy horgászni, de 100% hogy egyedül.

Meg Ő nagyon féltékeny és rajong értem, már túlzás is amit csinál, éjjel nappal velem akar lenni.

Most, hogy pár napig baszogattam ez miatt, teljesen ki van borulva, hogy Ő nem tudna megcsalni, mert imád a szex sem volt még ilyen jó senkivel és nem érti, hogy gondolhatom azt, hogy ezek után még összefekszik egy idősebb csajjal.

Azt is mondta, hogy ez a csaj lenne az utolsó.

De az is igaz, hogy két éve ez a csaj ugyan úgy küldözgetett neki üziket, hogy "imádlak", "hiányzol".....

és akkor tuti nem volt köztük semmi hiszen mi leköltöztünk a balcsira.

Szerintetek lehetséges, hogy csak megint bekattant a csaj,mert egyedül van, és ezért írta, mert tudta hogy a párom egyedül van?Mert igazából Ő még mindig kibékülne vele.

2013. júl. 8. 19:23
 9/26 anonim ***** válasza:
Persze, igazabol a csaj csak ki akar veled szurni, es a fickod a becsuletesseg mintakepe es csak teged imad. Nyugodtan hidd ezt, ha ettol jobban erzed magad.
2013. júl. 9. 15:44
 10/26 anonim ***** válasza:
Drágám, te most kinek hiszel, nekem vagy a szemednek? :DDD
2013. júl. 23. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!