Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erre mit reagálnátok, ha a párotok kap egy ilyen üzit az ex-től?! Érezd jól magad és pihend ki az elmúlt nap fáradalmait. Most végeztem a szolival és már vár rád a tiszta nuni, hogy minél hamarabb felfalhassad. A pofazacskódat meg megzabálom!
Teljesen kikészültem! A párom alkalmazottja a volt nője, mert megbízik benne, hogy Ő vezesse a kasszát.Mert ez is zavar!
A párom horgászatból jött haza és bele néztem a telcsijébe, pedig nem szoktam.
Mire kérdőre vontam, azt se tudta miről beszélek. Azt mondta, hogy nem is látta az üzit, de be megy a műhelybe és megkérdezi tőle, hogy mi volt ez. Pedig ez lehetetlen mert velem is sms-zet és még éjfélkor küldött egy üzit a volt nője, hogy Jó éjt!
Erre már az volt a válasza, hogy lehet, hogy látta csak nem foglalkozott vele, mert ilyet úgy sem írna neki.
Na de ha látta akkor miért nem kérdezett rá a félreérthető üzire?
Már nem tudom mit hidjek, lehet, hogy tényleg igaza van a páromnak? Mert mondta, hogy váltottak pár üzit, de az a munkával kapcsolatos volt. Na de pont akkor?!
Ezután be ment a műhelybe és fel hívott a csaj, hogy félreküldte az üzit,mert a párom is el van mentve a telcsiében mint Főnök. Ezt nem is értem mire mondta.
Ezután felhívott a párom, hogy most derült ki, hogy a csajnak van valakije és neki szánta. Na de Ő is akkor utazott el mikor az Én párom?!
Szerintetek kérdezzem meg, hogy hívják a barátját? Mert ezek szerint F-el kell, hogy kezdődjön ha sikerült véletlenül a páromnak küldenie.
Viszont a páromat nem hagyta nyugodni, hogy Én kiborultam azt mondta, hogy Ő kiáll az igaza mellett és bízzak benne Én vagyok a mindene és ha meg is akarna csalni akkor az azért lenne, mert már el akarna hagyni, de az utolsó lenne ha az exéhez menne. Ő nagyon féltékeny és mindig velem akar lenni és mindig mondja, hogy a szex soha nem volt ilyen jó senkivel sem mint velem!
Azt még tudnotok kell, hogy a volt nőjét mindig csalta és ha a csaj rákérdezett akkor mindig elmondta neki az igazat.Csak nálunk kicsit más, mert van egy babánk.
Milyen nő az ilyen aki ezt eltűri mindig??????
Egyébként meg qrva volt anno Olaszországban, hogy fel tudja neveli a beteg lányát.
Csak azért akarja, hogy menjek vele, mert nagyon jól elvagyunk együtt, nagyon sokat hülyülünk és hiányzunk egymásnak ha nem vagyunk együtt.
A mai napig rengetek virágot, szívecskés csokit és szerelmes üziket kapok tőle.
A szex is szupi!
Kiváló karikatúra,gratulálok!
A szomorú dolog csak az,hogy volt minta,amiből ihletet meríthettél ehhez a sztoryhoz,hiszen nem kevés ilyen szinten ostoba nő létezik...és szaporodnak is.
23/25 Írtam, hogy láttam a felvételt és tényleg a párom ott kérdezett rá, hogy mi is volt ez. Mivel a híváslistát is lekértem azt is megnéztem, hogy mikor otthonról elment nem e hívta fel, míg beér a műhelybe. De ilyen sem volt.
A párom meg nem tudhatta, hogy Én meg szeretném nézni a felvételt. Én csak célzást tettem rá és Ő ajánlotta fel.
Ha bármi lett volna köztük akkor azt a műhelyben megbeszélték volna.
Egyébként meg azért volt érdekes ez az egész, mert a párom külföldön volt és mikor haza jött utazott is tovább.
De a csaj már régebben is csinált ilyet, azt hiszi, hogy majd vissza megy hozzá.
24/25 A hazugságvizsgálatot bevállalta és tényleg igazat mondott! Én vagyok az egyedüli akit még nem csalt meg!
25/25 A párom 41, Én meg 28 éves vagyok.
Az, hogy mindenhova együtt megyünk azt úgy értettem, hogy mind a kettőnknek vállalkozása van és nem kell bent lennünk, így mindig valahova elutazunk.
Magánnyomozóval is figyeltettem és semmi nem történt!
De az kiderült, hogy a csaj még most is abban reménykedik, hogy vissza megy hozzá és megint utazgathat és mindent megvetethet a párommal. Mint ahogy pár napja is közölte a párommal, hogy nem e fizetné ki a mell műtétjét. Gondolhatjátok a párom ki akadt rajta, hogy mégis mit gondol ha már nincsenek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!