Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kicsit meghízott az elmúlt pár évben. Hogyan vegyem rá hogy lefogyjon kicsit?
Volt egy elég súlyos sérülése és azóta teljesen leállt a mozgással. Fáj a lába ez oké, de sokat eszik keveset mozog, ami bizony most már eléggé meglátszik rajta.
Nagyon szeretem, de egyre kevésbé látom vonzónak és ma már képtelen vagyok felemelni ami miatt az ágyban is eléggé csökkent a repertoár.
Nem akarom bántani és szeretném ha kicsit összeszedné magát. Tudom hogy ő sem elégedett mert mondja sokszor, hogy tudja kövérnek tartja magát. A közérzete is sokat van a padlón (régen rengeteget mozgott)
Felajánlottam, hogy diétázok vele együtt vagy eljárok bármilyen mozgásra, de aztán vacsorára megint egy nagy tál sültkrumplival érkezik, illetve egész nap csak heverészni akar, hiába hívom nem megyünk sehová (mondjuk munka után már nekem sincs nagy kedvem menni és tudom hogy ő is sokat dolgozik de ülőmunkája van szóval attól se lesz fittebb).
Kíváncsi lennék van e olyan aki hasonló helyzetben talált megoldást.
Talán mondd meg neki és ne legyél nyúl!
Vagy mondd meg a nevét és belinkeljem neki facebookon ezt?
Ha elolvasod a kérdésem egyáltalán akkor láthatod, hogy már volt erről szó, de nem tudom tovább vinni a dolgot. Itt már a saját elhatározása is kellene valami mellé.
Igazából nem is tudom milyen mozgást javasolhatnék mert a bal lábát kímélnie kell (előtte versenyszerűen sportolt, most meg még futni se nagyon tud anélkül hogy egy újabb sérülést ne kockáztatna) Nem vagyok fitneszedző az ég meg olyan alkattal vert meg hogy soha nem kellett figyelnem az étrendemre. Ezért írtam ki ide a kérdésem, hátha akad aki segíteni tud...
Az odaperdülök és pofánbxom a témával verziót meg egyenlőre hanyagolnám...
köszi utolsó, az előző az elsőnek ment.
Mivel tudom hogy eléggé sokkoló volt neki az hogy az addigi életvitelét egyetlen rossz lépés gallyra vágta, nem akarom még én is tovább stresszelni. A jól megmondom neki a frankót lenne szerintem itt az utolsó ami működne.
Imádott mozogni, és épen eléggé szenved tőle hogy most nem teheti. Ha kényszerből kellene csinálnia csak tönkrevágná magát még jobban.
Valahogy vissza akarom neki adni az aktív életforma örömét, csak fogalmam nincs hogy hogyan :D
személyi edző, olyan aki tényleg ért hozzá, főleg ha elmondja milyen sérülése volt, többet igyon, egyen kevesebbet, sőt gyógyteák, amik segítik az anyagcserét, több Ca, segít
viszont ha ő magáról ezt nem teszi, akkor ennyi
ha nincs más akkor úgy mond el, hogy ez nagyon zavar Téged, N
Sajnálom kérdező,de te ebből a sztoriból sehogy se fogsz jól kijönni. Magától kell elkezdenie.
Engem a barátom 10 kilóval könnyebben ismert meg,és elég volt egy aprócska beszólás és elkezdtem fogyózni. Persze volt ám sértődés bőven,órákig hozzá se szóltam. De ha belegondolok igaza volt,egyik pasi se szeretne egy vízilóval együtt lenni.
A barátnődnek magától kell elkezdenie,mert ha te mondod neki óriási sértődés lehet belőle. Ez sajnos a női büszkeség.
Egyébként nem feltétlenül kell sportolnia,kezdetben az is elég ha kevesebbet eszik. Elvileg a diéta 60-70%-a a kajáláson múlik. Ha meg javul a lába elkezdhet könyebb tornákat is :)
étrendváltás!
(ha nem segít, akkor hízlald tovább és vágd le!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!