Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők hány éves koruk körül szeretnének/hajlandók házasodni?
Tavaly is voltam annyira szerelmes, hogy hozzámentem volna és akár gyerek is pár éven belül, de máshogy alakult.
20/l
Szerintem sokminden befolyásolja. Most egy hatalmas általánosítást fogok írni. A környezetemben a proli 8 osztályt végzett nők zöme már koravénen tizenévesen megfialt.
Viszont az értelmiségibb, sokat tanult, karrierista nők zöme még huszas éveik végén sem tart ott hogy. Mindkettőnél voltak ellenpéldák is, de többségében így szokott lenni.
Szerintem 35 körül ideális.
Azelőtt annyira szar, amikor még forrófejjel belevágnak egy házasságba, fial, aztán rájön hogy szar a házassága, és a pali lelép mellőle. Onnattól a nő el van vágva.
Hiába szép, hiába tetszik, hiába SZABAD A GAZDA, ha mégis a kölökkel van, úgy más biztos nem lenne kedvem hozzá, hogy vele legyek. Szerintem sokan vannak ezzel így, hogy más kölkét nem pátyolgatják,miközben anyukát kúrogat/j/n/ák.
Ezért nem szeretem az ilyen koravén "elkelt" nőket, mert ezekkel nem lehet tervezni semmit.
Jobb,ha amíg fiatalok, életvidámak addig kiélik magukat, elérhetők, és csak később fialnak.
Nincs szabály. Tény . hogy egyre később. 25-30 évvel ezelőtt egy 25 éves szingli már vénlánynak számított, de akkor mindenkinek biztos volt a megélhetése, ha alacsony szinten is. Ma már a jövőkép, "életpálya", bizonytalansága nagyon kitolja a férjhez-menés idejét.
Régen a szerelem volt az első helyen, ma már többnyire legalább olyan mértékben az egzisztencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!