Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek a házasságról. Akarnak-e a mai férfiak még házasodni?
Megválaszolandó kérdések:
Hány éves vagy?
Nős vagy már?
Miért nősültél?
Ha nem vagy nős, miért nem?
32
Nem
Mert még nem találtam olyan nőt, akit el tudnék képzelni feleségemnek (és ő is házasságpárti lenne) :)
28
nem
mert a mai csajok pénzéhes ribancok(Tisztelet a kivételnek) én 1 normálissal taliztam.az sem volt teljesen 100as
Házasodni? Még szép, hogy akarok!
A terveim közt szerepel, szorosan a gyerekvállalással karöltve.
27
Nem vagyok házas, számomra ez egy nagyon komoly dolog.
A jelenlegi állapotnak csak az, az oka, mert még nem találtam meg az igazit, akivel el tudom képzelni az életem.
24F
Nem vagyok nős
Nem akarok nősülni, minek? értelme nincs. gyereket akarok, elég ha az összeköt minket =)
23 éves vagyok.
Nem vagyok nős,de majd olyan 28-30 éves korom körül szeretnék megházasodni, és gyerekeket is szeretnék. Egyetemista vagyok,ezért még a szüleim tartanak el, így még nem engedhetek meg magamnak egy családot. Továbbá sajnos nagyon kevés olyan hölgy van a fiatal korosztályban, akivel érdemes lenne családalapításban gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!