Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a nyílt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nyílt házasságról?

Figyelt kérdés
Teljesen elítélendő, vagy van benne valami ami elfogadható?

2013. febr. 26. 19:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Ha valakihez hozzá megyek azt azért teszem,mert Őt szeretem. A lényét, a testét. Csak Őt akarom. HA mellette másért kívánkozom akkor ott valami elvan b*szva.

Ui.: Még nem vok férjnél XD

2013. febr. 26. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
Gusztustalannak tartom, és kell hozzá egy erős gyomor, de ha az adott házasságban élőknek így a legjobb bizonyos okok miatt, akkor egészségükre. Semmi közöm hozzá.
2013. febr. 26. 19:03
 3/14 A kérdező kommentje:
igen, megtudom érteni (talán az a baj,mert mindkét álláspontot)!
2013. febr. 26. 19:04
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha mindkét félnek megfelel ez és senkit nem vernek át vele, én nem ítélem el, mindenkinek a maga dolga, hogy él. Én egyszer éltem olyan kapcsolatban, nem házasságban, amit nyitottnak lehetett nevezni, akkor rá is jöttem, hogy ez nem nekem való, nem az én világom, soha többet nem vennék részt ilyesmiben. Viszont mindenki más azt csinál, amit akar.
2013. febr. 26. 19:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha mind 2 en jónak tartjátok ezt a ötletet akk teljesen elfogadható felfogáskérdése...
2013. febr. 26. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:
55%
Vannak emberek, akiknek ez a legjobb. Ha úgy vesszük, a legtöbb házasságban amúgy is félre szoktak lépni az emberek legalább egyszer, az ebben élőknek legalább nem kell titkolózniuk és görcsölniük.
 7/14 anonim ***** válasza:
MayDy4 megfogalmazta a lényeget.
 8/14 anonim ***** válasza:

"Nyitott házasság???

Olyan nem létezik! Vagy van házasság, vagy nincs házasság!"

Ezt egy vasutas kalauztól hallottam így szó szerint.

2013. febr. 26. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem, ha két ember nyitott, és a felfogásuk is, akkor az az ő döntésük, mit csinálnak. Bár, ha alapból ilyenek s így is gondolják a folytatást, mér érdekel más mit mond?!

Felmerül a kérdés, ha már így megfogalmazódott benned, akkor mégis kételkedsz?..

Én személy szerint nem tudnék még erre válaszolni, ez az adott helyzettől függ.

Mondhatnám, amit a társadalom elvár, h csak is az jó, ha házasság akkor más nem fér bele! Szerintem mindenki azt csinál ami jól esik neki, ez azon a két emberen múlik.

2013. febr. 26. 19:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyitott házasság nem házasság. Az anyakönyvvezető, vagy a pap előtt örök hűséget esküsznek egymásnak.
2013. febr. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!