Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a nyílt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nyílt házasságról?

Figyelt kérdés
Teljesen elítélendő, vagy van benne valami ami elfogadható?

2013. febr. 26. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

na!!! az ilyesmi hoz szégyent a házasság intézményére....

ha valakik nyitott kapcsolatban akarnak élni, akkor nem kéne összeházasodni. legyenek pl élettársak.

a házasság (az igazi) 2 ember szerelméből kellene hogy létrejöjjön és ott nincs helye 3.4.5. sokadik személynek....

én is olyanhoz mentem aki már a kapcsolatunkat is megszakította volna, ha megcsalás van, és igaza lett volna.

aki a párján kívül vágyik másokra, vágyjon, de ez nem szabadna hogy házasságon belül legyen...

27/N

2013. febr. 26. 19:54
 12/14 Solarian ***** válasza:
Én csak annyira nem látom értelmét. Minek házasság, ha nyitott kapcsolatot akarsz. Eredetileg a házasságnak az elköteleződés a lényege. De nem zavar, ha valakik ilyet kötnek(én nem fogok), de minden ember szabadon lehet hülye.
2013. febr. 26. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy házasság csak annyira nyitott amennyire mi vagyunk nyitottak. Ha ebbe belefér az, hogy más is örömet okozzon a párunknak és ez minket nem zavar, akkor miért ne? Attól még szerethetik meg tisztelhetik egymást. Sőt, lehet egy ilyen kapcsolat még erősebb is mint egy normál, hisz egy kapcsolat tönkretevője első sorban a féltékenység és az új iránti vonzalom kielégítetetlensége. Nemde? Ha nálluk ez már nem áll fent, akkor ők már ennyivel előrébb vannak. Szerintem.
2013. febr. 27. 01:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy hülyeség...

Mert a nyitott kapcsolat oké, ha mindketten elfogadják, nem vernek át senkit. Nem az én világom, de egészségükre.

Viszont a házasságban örök hűséget fogadtak, nem? Akkor, ha nem akarnak hűségesek lenni, miért kellett összeházasodni?

2013. febr. 27. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!