Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nyílt kapcsolat?

Figyelt kérdés

Jártam egy lánnyal akivel 2011 novemberén jöttem össze de szakítottam vele 6 hónap után. Úgy éreztem nagyon szeretem és ez így is volt 4-5hónapig de 5. hónapban elveszett az érdeklődési köröm iránta, előtte is voltak ilyen kapcsolataim, hosszabbak rövidebbek. De vele jóba maradtunk, olyan annyira, hogy még szakítás után megegyeztünk, hogy kicsit hagyjuk egymást, de 1 hónap utén, összejártunk "csak szex és más semmi" módon. Mostanra szakitás után 4 hónap után, azóta is ez megy de már kb ugyanúgy visekedünk, mintha megint járnánk, de közben én keresem a párom. Sajnos sikertelenül, régebben könnyebben ment. Ő is flörtölget más pasikkal, sőt ezeket együtt meg is beszéljük, kb ő a legjobb barátom és az exem egyben.

Elkezdtem gondolkozni azon, hogy azért nem találok már senkit, mert nekem ő kell igazából? Félnék belekezdeni megint, és mellette meg mégis keresek mást....

2012. szept. 13. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
ez csak szimpla ex-szex. Előbb vagy utóbb valamelyikőtök továbblép, és azt hiszem a lány lesz az. És hidd el, nem az ő hibája lesz. Szerintem még most vess véget az egésznek, mert ez valakinek nagyon fog fájni.
2012. szept. 13. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki ezt a dolgot, és azt mondta, ő is néha úgy érez, hogy szeret néha nem...teljesen zavart ő is :\
2012. szept. 13. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha jól érzitek magatokat csináljátok, ha újra kapcsolat kezd ki alakulni azt észre veszitek,lehet nem mentek más felé,de így még is izgalmasabb a dolog mint ki mondani hogy együtt jártok, mert az kötelezettséggel jár úgy mond,így meg szabadok vagytok,de jól is érzitek magatokat egymással:)
2012. szept. 13. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!