Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? (fontos)
A barátommal most lettünk volna először éjszaka. Úgy terveztük, hogy hétvégén együtt alszunk, de most nagy gond lett és nem tudjuk megvalósítani. Nagyon kicsi rá az esély. A barátom már idegileg teljesen ki van, én meg tanácstalan vagyok.
Támogassam, hogy igen, sikerülni fog, mert ezt terveztük. Mégegyszer mondom, nagyon kicsi rá az esély
Vagy adjam föl, és törődjek bele, hogy minimum akkor csak 3 hét múlva aludhatunk együtt.
Nem tudom mit tegyek, segítsetek!
Mekkora az a nagy gond?
Kicsit rövidítsétek le a dolgot mondjuk péntek este és szombaton majd meg látjázok hogy alakul
Az van, hogy messze lakunk egymástól. Azz eddigi randik is nehezen mentek, ezért arra gondoltunk, hogy ha együttalszunk, akkor ugye többet lehetünk együtt.
Ő azt mondta, hogy ide KÖLTÖZIK a közelembe, hogy többet lehessünk együtt. A többi az már tényleg nagyon hosszú. Szóval, a szülők beleszólnak akkor is, ha nincs hozzá közük, ezért nagyon megnehezítik az egészet.
Bocsi, de tényleg nagyon hosszú és arra nincs türelmem, se időm, hogy részletesebben leírjam
Még nincs saját háza. Nekem sincs.
Ő akár ide költözni. Mármint közelebb költözni.
El ne dobd a gyereket. Hatalmas nagy kincs szerintem számodra...
Velem ugyanígy volt messze laktunk egymástól és már nagyon akartuk. Aztán sikerült de rá 1-2 hétre dobott mondván hogy a távolság miatt... :/ Én is odaköltöztem volna már minden megvolt és akkor rábasztam :( lényeg hogy tartsd meg a gyereket és ha kell várj inkább mert a szerelme igaz :)
Öhmmm. Bocsi. Milyen gyerek?
Amúgy már nem vagyunk együtt. Pár napja szakítottunk :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!