Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FONTOS! Hogy mondjam el neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS! Hogy mondjam el neki, hogy férfival is voltam együtt?

Figyelt kérdés

Kiskoromban , úgy 6-7 éves koromban , volt egy haverom. Meleg volt , és mondta , hogy próbáljam ki , milyen lehet fiúval ... Mivel 6 évesen nemvolt valami nagy eszem , beleeggyeztem , hogy egy francia lehet , meg csók...

Megtörtént a dolog , de nekem nem jött be , hetero maradtam , és jelenleg is az vagyok. Barátnõm van jelenleg , és nemrég arról beszéltünk , hogy van-e olyan titkunk , amit nem mondtunk el még egymásnak. Én meg hülye fejemmel elmondtam , hogy nekem van. Máig sem mondtam el neki , de ha valahonnan felhozódik a téma , szomorú , és ideges lesz. Valahogy elkellene mondani neki , de félek hogy elhagy , vagy kiszeret belõlem. Tud valaki segíteni? Értelmes válaszokat kérnék..

2012. szept. 12. 19:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nem férfival kisfiúval kiskorodban...:D

mond el neki..vagy ha nem ezt akarod akkor találj ki valamit és azt, hogy megnyugodjon..

2012. szept. 12. 19:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Talalj ki valami mast, mert ettol lehet kicsit hulyen erzi magat.

Pl. gyerekkorodban megmutattad a kukid egy kislanynak es o is a puncijat.

2012. szept. 12. 19:30
 3/19 anonim válasza:

Ha tényleg szeret téged meg fog érteni és egy jó nagyot nevettek rajta, nekem is volt már egy "szájrapuszi" lánnyal 13 éves koromban 'felelsz vagy mersz' játék révén. A mostani barátom tud róla és egyáltalán nem zavarta és ugyanúgy szeret:)

19/L

2012. szept. 12. 19:32
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Gondoltam hogy valamit hazudok , de nem szokásom.. Remélem nem fog haragudni :s
2012. szept. 12. 19:32
 5/19 anonim ***** válasza:

6-7 évesen meleg haver?? Ugye ez nem komoly??

Egy 6-7 éves gyerek nem tudja,hogy mi az ,hogy meleg,és szívesen venné feleségül a legjobb barátját,aki fiú.De ez aztán elmúlik,és lesz belőle egy kedves emlék.

Ez nyugodtan elmesélhető.

2012. szept. 12. 19:36
 6/19 A kérdező kommentje:
19:36 hát igen. de akkorsem fogja megcsókolni , és lesz*#ni..
2012. szept. 12. 19:38
 7/19 anonim ***** válasza:
szerintem, ha megtetted, akkor azért lehet megkapod még egy párszor és néha fog poénkodni vele, de ez természetes, ne aggódj, az régen volt, mindenkinek vannak hasonló dolgai :D
2012. szept. 12. 19:39
 8/19 A kérdező kommentje:
attól félek , hogyha megint megcsókolom , undorodni fog ..:|
2012. szept. 12. 19:40
 9/19 anonim ***** válasza:
szerintem ne mond el neki,ha esetleg szakítanátok és világgá kürltölné? =\\\\\
2012. szept. 12. 19:43
 10/19 anonim ***** válasza:
ez akkora kamu ez a kérdés, elképzelek két 6 évest "figyu meleg vok próbáld ki te is" lol egy 6 éves azt se tudja mi az h meleg azt se tudja mi az h lesz*pni meg nem is lehet megcsinálni... gondolom el is élvezett mi? ekkora kamut
2012. szept. 12. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!