Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai még első, második találkozás után esküvőt tervezgetni, hogy mi majd összeszeretnénk házasodni stb?
A barátom is elég korán kezdte a közös jövőnk tervezését.Nekem igencsak korai volt egy hét után.
Ez 10 hónapja volt.
Heló!
Szerintem hasonló eset a legtöbb párkapcsolatban előfordul - még ha nem is mondja ki a két fél, a gondoalt ott van. És ez a párkapcsoalt alapja, hogy az ember az elejétől kezdve a másikkal tervez és nem az, amit elég sok ismerősöm is csinál, hogy "na, 1-2 hónapig jó lesz, aztán úgyis kidobom, vagy ő engem". Ez brzasztó és szánalmas, a ti esetetek viszont nagyon jó irány.
Sok boldogságot!
Nem jellemző és nem is nagyon élném bele magam a házasság gondolatába. Te ismered a saját helyzeted: az is előfordulhat, hogy a srácnak csak a szája jár, de az is, hogy véresen komolyan gondolja.
És van itt még azért rengeteg kérdőjel: mi lesz, amikor a kezdeti eufória elmúlik, hogy tudjátok kezelni a felmerülő problémákat, passzoltok-e az ágyban is és biztos te is hallottad már a mondást, hogy lakva ismerszik meg az ember.
Hasonlóan indult a kapcsolatom a párommal ca. 2 éve ;)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!