Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, kíváncsi lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, kíváncsi lennék, hogy mi a véleményetek a házasságról. Akarnak-e a mai férfiak még házasodni?

Figyelt kérdés

Megválaszolandó kérdések:

Hány éves vagy?

Nős vagy már?

Miért nősültél?

Ha nem vagy nős, miért nem?

2013. ápr. 6. 00:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
akarnék,de smucig vagyok kipengetni egy esküvő árát,de még a felét is.
2013. ápr. 6. 01:55
 12/24 anonim ***** válasza:

36

nem

mert már tizenévesen is hülyeségnek tartottam a házasságot

2013. ápr. 6. 05:43
 13/24 anonim ***** válasza:

28

Nem vagyok házas, és nem is szeretnék.

Egyedül érzem jól magam.

2013. ápr. 6. 07:35
 14/24 anonim ***** válasza:

szerintem jó dolog, mindenképpen szeretnék..

19/f vagyok.

2013. ápr. 6. 08:00
 15/24 kolosszus22 ***** válasza:

Talán, de meg kellene találnom azt a nőt akit szeretek annyira, hogy elvegyem.

26F

2013. ápr. 6. 10:17
 16/24 anonim ***** válasza:

Soha nem nősülnék meg. Az oka nagyon egyszerű: a szabadságom mindennél többet ér. Sosem lehet tudni, hogy az életedben, mikor kell nagyon rövid idő alatt mérlegelned és mindent hátrahagynod, magadért.

+ a végén úgyis elváltok és viszi mindennek a felét. No, no, senior, no.

2013. ápr. 6. 11:39
 17/24 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok, még nem vagyok nős, de az alany már megvan.Azért nem nősültem még meg, mert azt gondolom, hogy a házassághoz szükséges a megfelelő élettapasztalat és érettségi faktor mellett egy stabil egzisztencia is ami még kialakulóban van.Esküvői fotográfusként a házasságot egy varázslatnak gondolom, hiszen mi más lehetne az amikor két ember örökre összeköti az életét?!
2013. ápr. 6. 12:29
 18/24 anonim ***** válasza:
16-os elég szomorú amit írtál. Ha te hátrahagynál mindenkit magadért, akkor Téged is hátrahagynak majd. Egyedül fogsz megöregedni, ha nem változtatsz a hozzáállásodon. Szabad madárka...
2013. ápr. 6. 14:13
 19/24 anonim ***** válasza:

18-as:

"16-os elég szomorú amit írtál. Ha te hátrahagynál mindenkit magadért, akkor Téged is hátrahagynak majd. Egyedül fogsz megöregedni, ha nem változtatsz a hozzáállásodon. Szabad madárka..."

Én egyedülállóként képzelem el magam idősebb koromra, az életvitelem következtében ez csak így működhet. Mindig volt mellettem valaki, de nem hibáztattam, ha tovább állt.

2013. ápr. 6. 19:46
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megoszlanak a vélemények, de számomra meglepő módon, sokan írták, hogy szeretnének házasodni.

Én mindig is azt gondoltam, hogy a férfi csak a nő kívánsága miatt házasodik, vagy a leendő gyerekek miatt, hogy ne szülessenek házasságon kívül. Nem gondolom, hogy az átlagférfi belül vágyna a házasságra. Ez számára kényszer és a mai nőnek sokkal gyengébb eszközei vannak, hogy rávegye a férfit a házasságra, mint mondjuk még 100 éve.

Az egyik legfőbb, a házasságot elősegítő eszköz volt az, hogy a lányok nem éltek szexuális életet házasság előtt (tudom, régen is sok kivétel volt ez alól, de nem volt általános), tehát a szexért házasodnia kellett a férfinak.

Ma már nem kell ezt megtennie a férfinak a bármikor elérhető szexért.

Ez a legnagyobb eredménye a nők "egyenjogúságért" való nagy küzdelmének.

2013. ápr. 7. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!