Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szoktatok beszélni az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok beszélni az eljegyzésről, házasságról?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 éve vagyunk együtt, mindketten 21 évesek. Előtte is volt már 2 párkapcsolatom, egy féléves és egy majdnem 1 éves, és velük mindig feljött ez az eljegyzés meg esküvő téma, álmodoztunk meg tervezgettünk, persze csak a levegőbe beszéltünk, 16 évesen... :) De a mostani barátommal semmi ilyenről nem tudunk beszélni, ha felhozom ő csak terel, pedig konkrét elképzelése van a jövőjéről... Hogy majd céget alapít, meg hol fog lakni, hány gyereke lesz, milyen kocsija, csak én hiányzok belőle, engem soha nem épít bele. Elég rosszul esik, próbáltam már mondani neki, hogy nem kell ígéret semmire, de nekem kellenek ez a közös álmok... Azt mondta ő nem akar erről beszélni mert még csak 21 éves. Ezekszerint nem én vagyok élete szerelme..? eléggé ott vagyok most, hogy csak az időmet húzza ez a kapcsolat...

2013. márc. 28. 23:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Sose beszélgettem még ilyesmiről egyik kapcsolatomban sem, mert nem látom értelmét a jövőről beszélgetni, hiszen azt sem tudhatni holnap mi történik épp. Tervezni ennyire előre felesleges. Te meg azt írod, hogy csak az idődet húzza ez a kapcsolat? Akkor nem is igazán érdekel a jelenlegi párod, csak hogy legyen valaki majd ki elvesz... én ebből ezt veszem ki legalábbis. Ami igencsak gáz. Attól hogy még nem akar erről beszélni nem jelenti azt hogy nem veled képzeli el a jövőjét.
2013. márc. 29. 00:03
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

az ember megtervezi a munkáját, a családját, a házát, de az érzelmeit nem tudja! nem az a fontos, hogy mikor, vagy hogyan vesz el, csak az, hogy meddig és hogyan szeret

egy férfi nem tervezi meg az esküvőjét, azt csak a csajok csinálják... egy férfi szabadságot és szeretetet akar, és ha mindkettőt megkapja, gyűrűt ad cserébe... ez így működik

2013. márc. 29. 00:03
 3/9 A kérdező kommentje:

hát én úgy tudom, hogy a közös vágyak, álmok, célok tartják össze a kapcsolatot... ha nincs közös cél, akkor nincs miért tenni. nem az a célom hogy vegyen el mindenképp valaki, hiszen az előző 2 barátommal is beszélgettünk ilyenekről, mégse lett esküvő...

különben az összeköltözéssel is ugyanezt csinálta. távkapcsban éltünk egy évig kb, majd adódott a lehetőség 1 évvel ezelőtt hogy összeköltöztünk, de egyszerűen nem dobta fel a témát. ha én felhoztam akkor is pár mondattal lerendezte, nem tudtuk normálisan megtervezni, megbeszélni ezt se...

2013. márc. 29. 00:19
 4/9 anonim ***** válasza:

"4 éve vagyunk együtt, mindketten 21 évesek." "Ezekszerint nem én vagyok élete szerelme..?"

Szerinted?

2013. márc. 29. 07:23
 5/9 kolosszus22 ***** válasza:

1. válaszolóval tökéletesen egyetértek! A volt barátnőm is ugyanilyen volt mint te kérdező. 3 évig voltunk együtt, de 1 év után már házassággal és gyerekszüléssel traktált (mi idősebbek vagyunk mint ti, mindketten a 26-ot töltjük nemsokára), szinte ultimátumokat adott, hogy ő 30 éves koráig mindenképpen férjhez akar menni és gyereket akar szülni. Én ezere nem nagyon tudtam mit reagálni, nem zárkóztam el ettől, de nagyon nem akartam ennyire előre tervezni, erre neki is az volt a válasza h akkor csak egymás idejét húzzuk feleslegesen. Komolyan, most ez normális!? Többek között ez is mérgezte a kapcsolatunkat, mert minél többször hozta fel, annál inkább taszított el magától. A jelenben élj és ne a jövőben, ha minden klappol akkor úgy is jön majd magától aminek jönnie kell, legyen a házasság és gyerek, nekem ez a véleményem!

26F

2013. márc. 29. 11:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából én nem tervezés, hanem csak közös álmodozás szintjén képzeltem el ezt... Meg nem erőszakoskodok vele, hogy eddig vegyen el, meg hogy ha most nem vesz el akkor otthagyom stb. Csak rosszul esik, hogy mint írtam, mindent betervez és beszélgetünk róla, de erről nem hajlandó...
2013. márc. 30. 12:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Egyébként van egy barátnőm, egyidős velem a barátja 2 évvel idősebb, tehát 23. Náluk ez mindig téma, pedig pont a csaj nem akar még nagyon eljegyzést meg ilyenek, merthogy még fiatal... De a pasi mindig mondja hogy már lassan el akarja venni, gyereket akar blabla... Akkor most az én barátom egyszerűen nem olyan típus??

Nem mindig a csajok erőltetik ezt azért...

2013. márc. 30. 12:37
 8/9 kolosszus22 ***** válasza:
Így van, a te barátod nem az a típus, az emberek nem egyformák és ez így van jól.
2013. márc. 30. 14:12
 9/9 A kérdező kommentje:
értem, hát köszi a válaszokat. úgy tűnik akkor meg kell várnom még feldobja ő...sajnos egyáltalán nem olyan álmodozó típus, mint én :/
2013. márc. 31. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!