Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan szeretnének itt barátot, barátnőt? Vagy van olyan is, aki csak haverkodás miatt van itt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 18:55
1/10 anonim válasza:
én szeretnék de nem ismerkedni vagyok itt
2/10 anonim válasza:
Én a trollkodás miatt vagyok itt.
3/10 anonim válasza:
én sem ezért vagyok itt leginkább röhögni járok ide a sok barmon
4/10 anonim válasza:
én szeretnék barátnőt..azért vagyok itt ..:D Nógrád megyeiek írjatok!
5/10 anonim válasza:
Kimondottan nem azért járnak ide az emberek, hogy ismerkedjenek, de nem kizárt, hogy összejöhetnek párok.
6/10 anonim válasza:
hát nem éppen azért van az a buza face én csak nyeríteni jövök ide a más baján. hahhahahhah
7/10 anonim válasza:
Én egyeltalán nem azért vagyok/voltam itt, de a legjobb fiú barátom itt találtam meg fél éve :)
9/10 anonim válasza:
Nevetni járok fel, de volt már innen pár alkalmi estém:D 16f
10/10 anonim válasza:
nem kifelezetten ezért jövök ide de egyik barátom ezen az oldalon ismerte meg a barátnőjét és le a kalappal nagyon jó fej lány irigylem is őt 1 kicsit :)
így nem tagadom kicsit ez is csábít ide mert hát ki tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!