Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik nem szeretnének komoly kapcsolatot mert élvezni akarják a szabadságot és szeretnék kiélni magukat, azok képesek később a normális kapcsolatra, megcsalások nélkül?
Szeirntem elméletileg igen ,gyakorlatilag nemnagyon. Én sem vagyok az a megállapodós, családcentrikus féle faszi, 27 évesene sem gondoltam még egy percre sem komolyan,hogy gyereket ,családot akarnék alapítani. Azért olyan nő volt már a környezetemben, akit mennyasszonyi ruhában el tudtam volna képzelni magam mellett, ahogy rántom fel a praclijára a jeggyűrűt, de inkább a pináról pinára fajta vagyok hozzáállásban.
Akik így gondolkodnak mint én, szerintem nem voltak még igazán szerelmesek, és csak nőről nőre járva keresik ap illanatnyi örömöket, talán nem is hisznek a csodákban, nagyon kicsi esélye van annak hogy egy számodra tökéletes testi lelki partnert találj, akiért úgy vonzódsz nemileg,hogy majd beleőrülsz,és lélekben pedig a legjobb haverodnál is jobban telik vele az idő feszengés, kínlódás nélkül, szóval az a halálosan szerelmes vagyok belé féle életérzet. Ezt nem valószínű ,hogy könnyen megtalálod. Sokan úgy vannak vele, inkább kipróbálnak ezt az, nem vának üresjáratban, hanem kitöltik a fiatalságukat taratlommal, és a szok baszás közben egyszercsak rájössz a már megdugott melletted heverésző tündérkéről,hogy ő életed nője. Nem rossz stratégia ez. Nem kell a hagyományos leszólítom, ismerkedek járok, dugok metódushoz tartani, lehet gyors szexből is szimpátia és komoly viszony, de legalább nem vársz üresben.
Ha én megtalálnám életem szerelmét a későbbiekben, nem hinném,hogy azután meg akarnám őt csalni. De addig ki kell/ene tölteni az ifjúságom múló napjait tartalommal, élményekkel, nem kell erkölcsös cölibátusba vonulva várni az egyetlenre. EMrt lehet,hogy soha nem jön el...
elméletileg bármi lehetséges. de a lényeg a valószínűségi szórás.
a legtöbb naiv lány szeretné ezt hinni, hogy majd ő a rosszfiúkat megváltja, és megszelídíti az oroszlánt, de valójában egy rakás házas férfi csalja a feleségét fiatal libákkal.
és legyünk őszinték, a legtöbb lány pont erre izgul, a hanyag, szívtipró pasikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!