Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Normális hogy baromira nem akarok most komoly kapcsolatot?
16 vagyok, egy évig voltunk együtt a barátommal én nagyon szerelmes voltam, aztán csúnyán pofára estem és meg kellett tanulni lábra állni.
Na de nem is ez a lényeg, most lenne egy csomó lehetőségem komoly kapcsolatot kiépíteni, viszont én mégis.. hogy mondjak inkább "játszadozni" szeretnék az illetőkkel. Nem akarok semmilyen elkötelezettséget, most úgy érzem nem kell. Ez normális? Normális hogy baromira nem akarok most komoly kapcsolatot?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! :)
Velem is pont ugyanez van.:) Annyi lehetőségem lenne, de vhogy mégis úgy vagyok vele, mint Te. A volt barátommal való szakításunk óta most érzem magam megint nagyon jól(ideje volt már, mert 4 hónapja szakítottunk). Szerintem normális,hogy most csak 'játszadozni' akarunk és nem akarunk komolyabbat. Az egyik válaszolónak üzenem: ez a 'játszadozás' nem feltétlenül azt jelenti, hogy na mi csak ki akarjuk használni a srácokat/ mi csak bosszút állunk meg, hogy csak szexet akarunk. Legalábbis részemről nem ezt jelenti.
16/L
Az utolsóval egyet értek :)
A játék itt nem egyelő az átb*szással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!