Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-25 éves fiúk mennyire szeretnének komoly kapcsolatot?
Most próbálok kikecmeregni egy 8 éves kapcsolatból, így most nem biztos, hogy vevő lennék egy komolyabb kapcsolatra. Persze ki tudja...ha olyan a lány, akkor bármi lehetséges.
26
inkább egyéjszakás kalandot. mármint ha 20-25 éves lányokkal való kapcsolatot kérdezel. ők sajnos többre nem elég érettek.
25 fölött meg komoly kapcsolatot természetesen :) ezért ismerkedek inkább 25 fölött NŐKKEL :)
Igaz én pár hónap múla leszek 20.De a többség laza kapcsolatot keres.
Én régimódi vagyok,így a gondolkodásmódom is más így egy komolyabb kapcsolatot szeretnék.
Jó lenne valakihez tartozni,valakit viszont szeretni és valakivel megosztani az éltem
Kicsit meglepődtem a válaszokon... Arra számítottam, hogy itt névtelenül mindenki leírja majd, hogy a cél a minél több hódítás. Furcsa, hogy valaki azt írta, hogy csak az idősebb nőkkel tud elképzelni komoly kapcsolatot, pont ugyanezt érzem, csak fordított a felállás. Komoly kapcsolatot eddig csak 30-hoz közeli pasikkal sikerült kialakítanom, annak ellenére, hogy alig múltam 20.
Mindenesetre köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!