Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akik várni szeretnének házasságig?
Mit szamit az ha kislany??
Ennyie szépen 16 eves lanyt meg nem lattam megfogalmazni dolgokat.
Tündèri..egy született Furiosa akit ti mind üldöztök a Fury Road-on és én lennek mondjuk Mad Max aki vele tart...mert tudjátok mit? Én meg hiszek a Zöld helyben meg akkor is ha mind kinyírtok emiatt.
Az ilyen lányok nèlkül ez a világ semmit sem érne u scumbags...😏
Szerintem nem kell házaságig várnod. Nem azt mondom hogy egyszerre add oda magad.
Én is hiszek az ilyenbe. Reménykedek hogy majd megtalálom az igazit. És vannak álmaim amit megakarok valósítani. Ne foglalkozz más véleményével. Persze azt is meg kell hallgatni és átgondolni. És ez a srác csak arra ment. Ha igazán szeretett volna téged választott volna. Veled lett volna.
Igy igaz ha te igy döntöttèl ne add fel.
Nem erdemes.
Én is gyakran megkerdezem magamtól hogy ki az őrültebb, a világ vagy én amiatt mert több az elképzelésem egy lányról pár hetes szexkapcsolatnál meg egyebek.
A lényeg hogy egy percig se félj ha mindenki ellened megy sem mert minden épeszű férfi tudja hogy az ilyen lány magában hordozza a legnagyobb erényt ami csak létezhet.
Az ilyen lótúró szöveg meg az ervelés hogy kiègsz mellette majd. Hagyd a fenébe.
Az élet igazi nagysága az ilyen kis dolgokbab rejlik, a nagy háborúk meg a kereszteshadjáratok, a terrorista vandalizmus melyek mind felégetik maguk körül a vilàgot már rég romba döntötek volna mindent ha nem lennének olyanok mint Te.
Ne is agyalj ezen kár ezekkel itt vitázni, ork az összes 😁
Ez pedig halálosan komoly.
Meg tudod majd meglátják ki nevet a végén, ők vagy az olyanok mint mi?
Az egy dolog ha nem jön ösze néhány kapcsolat es nem az első az igazi, a szándékon van a lényeg.
Mikor egy csók nem csak egy valami hanem maga a lángoló világ.
Kevesebb nő több élvezet.
Kevesebb rohanás szebb öregkor.
Több jótett szebb világ.
Igazabb szerelem nagyobb kaland.
Gondolj bele molyen jó lesz neked ha megtalálod a hapsidat es 30 èv múlva elmentek újra oda ahol elöször voltatok.
Mondjuk Ausztráliaba de bármi mást is mondhattam volna nem.
Gyönyörű kis lelkes lehet amúgy ☺
Köszi de én tenyleg igy is gondolom.
Mert mit latok?
Embereket akiknek a tízparancsolat semmit se szamít nekik.
Igazaból 14 amúgy, de az a zsidó tízparancsolat
Es elnek egyik napról a masikra mintha csak vmi targyak lennénk akiknek meghatároztak a sorsát.
,,nincs örökkévalóság meg álomvilág"-mondjak neked is.
Utana odaállnak és megmondjak a vilagnak h bizony ide egy menekült se lép be mert a Keresztènység igy meg úgy.
Mifele Keresztényrk ezek?
Meg milyen emberek ezek megis mi?😢
Egy 16 éves kis csodának akarjatok szetzúzni a maradrk kis álmait is?
Nincs eleg erőszak és mocsok már igy is?
Már azért is támadtok mert valaki még hisz és álmodik valami szebbről, többről?
Mocskos banda...meg h álomvilág.
Ti eltek abban, a nagy tetves Matrixban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!