Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért utasítjátok el állandóan a kedves srácokat, akik komolyan meg szeretnének ismerni titeket, hogy aztán 3 perc múlva lelépjetek egy kőbunkó paraszttal?
Vitatkozhatunk itt reggelig arról, hogy ki milyen. De a lányok is hibásak ebben ugyan úgy mint a fiúk. De én pl nem udvarolok libáknak. Nem egy rendes lány volt akinek udvaroltam és elutasított, majd összejött egy tahóval aki persze dobta és akkor minden fiú disznó. De ugyan ez megy fordítva is...
18F
Az általánosítás lesz a jövő tömegsportja?
Nyilván vannak olyan emberek akikre az előzőleg leírt dolgok illenek.De nem kell általánosítani..olyan undorító dolog.:/
15/L
Akkor esetleg netalántán az is előfordulhat, hogy nem vagy szimpatikus olyan téren neki. És azt a srácot te bunkónak látod, de talán a lánnyal egészen másképpen viselkedik.
A lányok tudnak hülyén viselkedni... Najó, legtöbbször tök logikátlanul viselkedünk, de nem vagyunk mazochisták!
(#1 voltam)
A 15-25 éves korosztályból 100-ból 99 kiscsaj k×rva, jobb ha mielőbb hozzászoksz :)
"Csinálhatsz bármit, úgyis kevés nekik,
Ők csak azt szeretik, aki velük folyton szemétkedik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!