Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Miért utasítjátok el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért utasítjátok el állandóan a kedves srácokat, akik komolyan meg szeretnének ismerni titeket, hogy aztán 3 perc múlva lelépjetek egy kőbunkó paraszttal?

Figyelt kérdés

2016. nov. 1. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megint általánosítás..
2016. nov. 1. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg nem lenne szükséges általánosítani.

De azért fogadjuk el, hogy egyre több "liba" jön a vásárba, de talán a normálisabb fiúk is fogynak el.

Próbálkoztam normális lányoknál, de többségében pár hónapra egy paraszthoz mentek inkább, aztán nekem sírt mindegyik, hogy így és úgy sajnálja. De késő bánat. Az a szomorú, hogy ezek után, mivel őket is bántotta valaki, másokhoz is úgy viszonyulnak, hogy simán lehet a másikkal játszadozni. Ez így nincs rendjén, de változtatni ezen.. Nagyon nehéz.

Amíg még van belőlük, meg kell becsülni őket. ^^

Habár aki normális, annak valószínűleg van barátja, vagy annyira visszahúzódó, hogy nem nagyon fogod észrevenni.

De továbbra is sok szerencsét mindenkinek! :)

17/f

2016. nov. 1. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es! Légy oly kedves és magyarázd old fel a következő paradoxont: Van egy kedves, rendes srác. Udvarol egy kedves, rendes lánynak. A lány visszautasítja, mert nem olyan vicces, nem lehet vele annyira hülyülni. Összejön egy bunkó sráccal aki a lány szereint nem az és vele sem az, vicces, lehet vele hülyülni. De a végén a fiúban csalódik és dobja a fiú vagy ő a fiút.

Na ezt magyarázd meg nekem, hogy mi is akkor a szitu, várom érdemi válaszod.

2016. nov. 1. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy egy ,,kőbunkó paraszttal" lépnek le?
2016. nov. 3. 00:01
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Esküszöm ez nem normális dolog. Ti teljesen hülyék vagytok. És általánosítotok. Kezdjük ott, hogy a lanyok többsége nem ilyen és a fiúk többsége se. Az egy dolog, hogy van aki úgy fogja fel, hogy ahelyett, hogy szakitana a másikkal megcsalja mert nem érzi jól magát a kapcsolatban, vagy bunkón dobja a másikat. De sokan vannak akik kitartanak a másik mellett jóban rosszban, csak többségben nem teljesen igy működik, mert ami elromlik azt nem megjavítják hanem eldobják. Alíg van olyan h pl. egy lány kőbunkó parasztal jön össze....
2016. nov. 4. 07:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Leírom nálam mi a szitu:

Buliban odajött egy srác (szerintem rendes, meg még helyes is, egyébként nem ismerem), és megkérdezte egy kicsit olyan 'bocs, h. élek stílusban', h. nem táncolunk-e.

Mondtam, h. szívesen táncolok, de most nem szeretnék senkivel sem összejönni, meg kapcsolatot. Szóval ha erre hajt, akkor szerintem kérjen fel másik lányt. (Ez most elhajtás? Szerintem korrekt voltam vele.)

Két hét múlva egy másik bulin (egyetemisták vagyunk) összejöttem egy évfolyamtársával (azt akkor még nem tudtam). A nézésével, a hanghordozásával, a testbeszédével levett a lábamról, szinte ellenállhatatlan volt - neki igent mondtam a táncra (is).

Most akkor ribi, meg qrva vagyok?

Van elszámolni valóm egy idegennel? Nem én döntöm el, h. ki vonz, ki a szimpatikus (szexuálisan)?

Mert végül is erre megy ki a játék...

Ha esetleg úgy nézek ki, olyan a személyiségem, és egyéb tulajdonságaim, h. egyszerre több mindenkinek bejövök/bejöhetek, akkor ha valaki mellett leteszem a voksom, a többiek (akik meg szerettek volna addig hódítani/kapni), egy csapásra rossz véleménnyel lesznek rólam? Ez fair, srácok?

2017. ápr. 28. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!