Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akik várni szeretnének házasságig?
Hát hidd el, nagyon nem fogsz olyan srácot találni aki kivárja veled azt az x évet amíg össze nem házasodtok. Max úgy, hogy félrek*r párszor, de gondolom annak meg te nem örülnél.
Nem feltétlen értem miért tartod ennyire nagy becsben a szüzességed, mondjuk az is igaz, hogy 16 évesen nem késtél még le semmiről.
Kedves Édes kis 16 éves!
Kicsit valóban a mesékbe illő ahogyan látod ezt a dolgot, de álmodozni jó, és mindig akad olyan férfi/fiú, aki hasonlóan gondolja mint Te! Nem feltétlenül biztos hogy jó ha kihagyod a szerelem, szex, stb. megismerését a házasság előtt, mert sok tapasztalatot is szerezhetsz, ami a párválasztás, és a jó szexpartner kiválasztását is elősegíthati, de a döntés a tiéd! Nem kell hallgatnod senkire, főleg itt a sok névtelen bölcsre! ( A Te szüzességed fogja bánni, nem az övék!) A szüzesség, (sajnos) ma már talán nem olyan nagy érték, hogy e-miatt érdemes lenne egy évtizedig kihagynod az élet kóstolgatását, illetve a jó szexet! De a döntés a Tiéd!
Szégyenkezni egyik döntésed miatt sem kell majd magad!
Tudjátok mi a rossz.
Ha most elveszteném,kísérleteznék,tapasztalatot szereznék,akkor azt mondnátok,hogy egy *** vagyok,de ha nem sietem el és várok,akkor az a baj,hogy félős vagyok. Mégis biztos vagyok,hogy ti,fiúk,biztosan nem szeretnétek,hogy annak,akit szerettek,már több szexuális kapcsolata legyen és ne ti legyetek az egyetlenek,akikkel együtt volt.
az átlagot nem zavarják a párja exei amíg nem beszél róluk :) de azt senki nem szereti.
de ha találsz egy olyan srácot, aki évekig kitart mellett szex nélkül akkor megeszem a kalapom
Kedves Kérdező!
Mint már írtam, nem a várakozással van a gond, hanem azzal, hogy ennyit és azzal meg pláne, hogy mesevilágban élsz és azt hiszed, hogy minden örökké tart és minden móka és kacagás a házasság után.Csak mert megházasodik valaki, ugyanúgy szétválhat.Ha valaki szeret valakit, az papír nélkül is tudja szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!