Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lány vagyok. A barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok. A barátom 15 es o mar le akar velem feküdni. Azt mondtam neki hogy kérek egy kis időt es válaszolok, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, mar volt csók meg petting amit mind ketten nagyon élveztünk, de ő mar le akar velem feküdni! Tudom hogy meg fiatal vagyok hozzá, de nagyon kívánom es en is le szeretnek vele feküdni! Szerintetek mit tegyek? Legyszives normális válaszokat, 14/L

2015. aug. 24. 17:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
Kedves #60-as, ez ütött :D. Ha igaz, ha nem, mindenesetre jót röhögtem, ahogy elképzeltem, ahogy egy 60 éves pasas itt oltogat a tini párkapcsolatokban.
2015. szept. 21. 22:44
 62/63 anonim ***** válasza:
36%

Egy 14 éves lány nem biztos,hogy mentálisan,szexuálisan elég érett a nemi együttlétre.Mint ahogy a 15 éves fiú sem.

Ha rosszul éli meg a lány,később még lelki következményei is lehetnek!

F40+

2015. szept. 22. 02:35
 63/63 anonim ***** válasza:

#60: Bocsi, de én 22 éves vagyok. Tehát semmi közöm a 35-40+ korosztályhoz, mégis kitartok a véleményem mellett...

Ki tudod számolni, hány éve voltam 14, de valahogy mégis kibírtam fa.szszopás meg kinyalás nélkül...szörnyű egy ember voltam.

2015. szept. 22. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!