Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. A barátom 15 es o mar le akar velem
feküdni. Azt mondtam neki hogy kérek egy kis időt es
válaszolok, mit mondjak neki?
2015. szept. 21. 18:37
Megint egy normálatlan birka, aki adja egy 14 (!) éves kislány alá a lovat, hogy szexeljen....gratulálok. Az ilyen mit érez?
Kérdező, ne hallgass az ilyenekre...mondjuk már menthetetlen vagy....
2015. szept. 21. 20:25
Köszönöm a lebirkázást. :) Összedől szerinted a világ, ha szexelnek? Nem mondtam, hogy mindenképpen kell, de ha mindketten biztosak benne, hogy szertik egymást, és szeretnék, akkor miért ne? Szerintem a nyugati társadalom prűdsége miatt van sok ember ilyen véleménnyel, de valójában annyira nem különleges dolog a szex. Főleg nem mondanám, hogy életkor függő, mindenkinél máskor jön el az idő, amikor érett lesz rá. Az meg szerintem evidens, hogy egy 14 évest nem lehet már gyerekként, "kislányként" kezelni. Végül egy kérdés: miért kellene megmenteni a kedves kérdezőt, merthogy ugye menthetetlennek nevezted. Csak nem az erkölcsi romlástól? Mert ha igen, akkor érdekes felfogásod van az erkölcsről.
2015. szept. 21. 20:37
Nem, valóban nem életkor függő.....akkor miért ne csinálhatnák már 10 évesen is, nem?? Hát persze..
Nézd már meg az ötven valahány válaszból hányan bíztatták a kedves kérdezőt a fa.szságodra meg hányan arra, hogy várjon!
Kímélj meg mindenkit a felfogásodtól! Csak kárt teszel.
2015. szept. 21. 21:25
Először is: a kérdező nem tízéves. Másodszor: légyszíves nevezd meg a tragédiát, amitől tartasz, ha a csaj lefekszik a barátjával. Mi fog történni, azon túl, hogy valószínűleg jól érzik majd magukat?
2015. szept. 21. 21:31
Az aztán jó érzés lesz. A szex nem 14 éveseknek való..
A kérdező saját magát is fiatalnak tartja, ha elolvastad a kérdést...akkor mi a francokat beszélsz?!
Manipulálható, a kanos kis barátja meg miért ne akarná megdugni?
"Nagyon kívánom" Ilyet egy 14 éves embertől hallani...még azt se tudja, milyen az igazi szerelem...4 év múlva visszaolvassa a kérdést, sírva fog magán röhögni (jobb esetben). Én se tudtam, mik ezek 14 évesen, pedig se szellemileg, se érzelmileg nem vagyok visszamaradott. Mekkorát fordult a világ néhány év alatt......
2015. szept. 21. 21:54
"A szex nem 14 éveseknek való" egy vélemény, ami nyilván nem egyezik az enyémmel. A poén az, ha egy 15 éves srác írta volna, hogy lefeküdne a 14 éves barátnőjével úgy, hogy a csaj már akarja, de ő még hezitál, hogy megteheti-e ezt, akkor már fordított lenne a helyeslő/elítélő kommentek aránya. Érdekes, hogy ha egy tini fiú szeretne szexelni, akkor kanos kis hülye, ha egy lány, akkor meg szegény manipulálható kis nebántsvirág. Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy egy 14 éves nem kívánhatja a szexet, sőt biztos vagyok benne, hogy egy átlagos 14 éves kívánja. Az "azt sem tudja, mi az igazi szerelem" meg szerintem nettó baromság, már bocsánat.
2015. szept. 21. 22:10
Én azt se helyeselném. A résztvevők ugyanazok lennének..
Az, hogy valaki kívánja a szexet, nem azt jelenti, hogy mást kíván, főleg nem azt, hogy szexel (vagy szexelni akar).
SZÓLJON MÁR MÁS IS HOZZÁ, MERT ENNEK NEM LESZ VÉGE!!
2015. szept. 21. 22:17
Én megértem, hogy te nem helyeselnéd, de ez most mellékes, a lényeg itt, hogy a kommentelőkről tettem egy állítást, ami védhető, támadható, de nem befolyásolja ezt a te véleményed. Abban igazad van, hogy a szex kívánása nem feltétlen jelenti egy konkrét személy kívánását, de ha van lehetséges partner, akkor miért ne lehetne őt kívánni? Miért ne kívánhatna egy konkrét személlyel való együttlétet egy 14 éves?
2015. szept. 21. 22:29
ensem tudtam megerteni hogy miert itelik ezt el zsigerbol sokan, mintha sose lettek volna fiatalok.
ra is irtam egyik kommentelore es kiderult hogy valami 60eves foszer, aki epp most lett megint szerelmes valakibe a felesgen kivul..szoval ennyit az ellenzokrol! lefogadom hogy aki eliteli az mind 35-40feletti, es hat igen reg volt 14 hogy emlekezzen magara.
25f
2015. szept. 21. 22:40
Kapcsolódó kérdések: