Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lány vagyok. A barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok. A barátom 15 es o mar le akar velem feküdni. Azt mondtam neki hogy kérek egy kis időt es válaszolok, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, mar volt csók meg petting amit mind ketten nagyon élveztünk, de ő mar le akar velem feküdni! Tudom hogy meg fiatal vagyok hozzá, de nagyon kívánom es en is le szeretnek vele feküdni! Szerintetek mit tegyek? Legyszives normális válaszokat, 14/L

2015. aug. 24. 17:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha 11-12 éves lennék mit mondál volna... Es nem azt mondtam hogy le fogok csak hogy le akarok vele feküdni! Meg nem biztos hogy odaadom magam!!
2015. aug. 24. 18:18
 12/63 anonim ***** válasza:
29%

En 15 voltam mikor osszejottem a 18 eves baratommal es,mi ket evet vartunk a szexel. Ehhez viszonyitsd magad...

Meg gyerek vagy es a baratod is, setaljatok kezen fogva, adjatok puszikat ilyesmi. Egy lanynak csak egy szuzessege van es ha ezzel a sraccal szetmentek es eljon az igazi nagyon banni fogod,hogy lefekudtel ezzel a fiuval.

18/L

2015. aug. 24. 18:19
 13/63 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehet hogy igazad van, de ha így gondolkodnék akkor várhatnék az esküvőmig mert az lesz az igazi akivel összeházasodok
2015. aug. 24. 18:23
 14/63 anonim ***** válasza:
33%

#11: Már félig odaadtad magad okoska :) De nem sokára le is fogsz vele feküdni, mert kizsarolja belőled a kanos kis barátod :)

Ha az előttem lévő válaszoló bírt a vérével, akkor te miért nem?

2015. aug. 24. 18:24
 15/63 the_rocker ***** válasza:
70%
a petting is korai volt nagyon még vártam volna legalább 1 évet de ti tudjátok hogy érzitek 5 hónap alatt még ne bízz meg benne annyira hogy odaadod magad, az ilyenek csak a szexre hajtanak nem tudom hangoztatni hogy mennyire korai még nektek én is 14 vagyok de komolyan is gondolom hogy várnék vele legalább 2 évet.
2015. aug. 24. 18:28
 16/63 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kanos, de nem hagyom hogy kizsarolja belőlem!
2015. aug. 24. 18:38
 17/63 A kérdező kommentje:
Egyébként ma találkozunk es megmondom neki hogy en meg nem akarom! Szerintetek mennyit várjak?
2015. aug. 24. 18:42
 18/63 the_rocker ***** válasza:
24%
legalább 2 évet mondanék de nem fogjátok kibírni ha csak nincs önakaratod
2015. aug. 24. 18:46
 19/63 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem jól tetted, hogy azt mondtad, várni akarsz. Ha vár rád, akkor egy idő után szerintem nyugodtan lefeküdhetsz vele. Nekem 14 évesen volt egy barátom, aki 16 volt, és amikor megmondtam neki, hogy még nem akarom, szakított velem. Szerintem nagyon jól gondold át, hogy biztosan akarod-e, csak egyszer veszítheted el a szüzességed. Olyannal érdemes, akit nagyon szeretsz, tapasztalatból mondom.:)
2015. aug. 24. 18:53
 20/63 A kérdező kommentje:
Pedig en nagyon szeretem őt!
2015. aug. 24. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!