Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. A barátom 15 es o mar le akar velem feküdni. Azt mondtam neki hogy kérek egy kis időt es válaszolok, mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, mar volt csók meg petting amit mind ketten nagyon élveztünk, de ő mar le akar velem feküdni! Tudom hogy meg fiatal vagyok hozzá, de nagyon kívánom es en is le szeretnek vele feküdni! Szerintetek mit tegyek? Legyszives normális válaszokat, 14/L2015. aug. 24. 17:29
42/63 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy annyit vár rám amennyit szeretném:)
2015. aug. 28. 19:32
43/63 anonim válasza:
18 éves korodig mondd neki mindig azt, hogy a kis idő még nem telt le!
44/63 anonim válasza:
#42: Azt a 2-3 hetet csak kibírja ;)
45/63 A kérdező kommentje:
Nem 2-3 hét lesz hanem sokkal több! (6-7 hónap)
2015. aug. 29. 00:10
46/63 könyvsorozatzene05 válasza:
Mi a keresztneved kezdőbetűje?
47/63 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem tartozik ide
2015. aug. 30. 12:32
48/63 Imre777 válasza:
Erre nincs ,,normális válsz"!
(,,Baszasd meg magad, szüljél neki kölyköket és neveld egyedül őket!")
49/63 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ha te is szeretnéd a dolgot, és tényleg szereted a barátodat, akkor nyugodtan feküdjetek le. Akik azt írják, hogy ne, azok valójában irigyek rád, hiszen a legtöbbjüknek még nem jött össze valószínűleg. Az persze más, ha valaki minden héten mással szexel, de itt egyáltalán nem erről van szó. A lényeg, hogy mindenképpen védekezzetek, és ha valami nem esik jól (pl. fáj), akkor azonnal jelezd a barátodnak, ne tartsd magadban. Valamint (szerintem) nem árt picit utánaolvasni a dolgok biológiai hátterének sem, persze ez nem kötelező, de kellő tudásszomj esetén ajánlott. Úgyhogy szerintem hajrá, és érezzétek jól magatokat!
50/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!:)
2015. szept. 21. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!