Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. A barátom 15 es o mar le akar velem feküdni. Azt mondtam neki hogy kérek egy kis időt es válaszolok, mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, mar volt csók meg petting amit mind ketten nagyon élveztünk, de ő mar le akar velem feküdni! Tudom hogy meg fiatal vagyok hozzá, de nagyon kívánom es en is le szeretnek vele feküdni! Szerintetek mit tegyek? Legyszives normális válaszokat, 14/L2015. aug. 24. 17:29
21/63 A kérdező kommentje:
Majd megírom hogy mit mondott ra hogy meg várni akarok
2015. aug. 24. 18:58
22/63 anonim válasza:
Könyörgöm, ismerjünk már fel egy obvious trollt ._.
Ez is valami tizenéves kissrác, és jót röhög a markába, hogy jól felhúzott pár embert a hülyeségével.
Bezzeg, mondjuk egy könyvvel kapcsolatos kérdés napok alatt kap választ, ti meg ezt pár óra alatt telerage-elitek a birkaságaitokkal.
23/63 A kérdező kommentje:
Kar hogy így gondolod utolsó mert en ezt nem kitaláltam!!
2015. aug. 24. 20:02
24/63 anonim válasza:
Kérdező: legalább 4 évet várj! Addig a barátodnak csak veregesd ki, v szóritsd satúba!
25/63 A kérdező kommentje:
4 év azert egy kicsit sok idő
2015. aug. 24. 20:36
28/63 anonim válasza:
Mi tortent de komolyan? Hova jutottunk 15 eves vagyok nem volt meg pasim nem is csokoloztam meg soha es a nalam egy evvel fiatalabb korosztaly mar abban gondolkozik hogy lefekudjon e a pasijaval? Hova jutottunk?
Szerintem mondj nemet de a te dontesed csak szerintem korai meg meg mondjuk a petting is korai volt de nem baj...
29/63 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajotok van a pettingel! Egyáltalán nem egyenlő a szexel, nem feküdtem le vele es nem is fogok
2015. aug. 25. 10:17
30/63 anonim válasza:
#29: Pettinggel*
Szégyen, hogy előbb tanulsz meg szopni, mint írni (Y).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!