Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet le akar velem feküdni a barátom, hogyan mondjam meg neki, hogy én még nem akarom?
Figyelt kérdés
Igazából még nem beszéltünk ilyesmiről, hogy ő akarja-e én akarom-e stb. És mivel ez az első komoly kapcsolatom nem tudom, hogy műkődik ez a dolog.És úgy vettem észre, hogy ő már ezt akarja, mármint mikor csókolózunk egyre gyorsabban csókol, fogdos, vagy belém mar, és néha feljebb húzza a pólómat, ami egyébként zavar. És most igazából nem tudom, hogy ezzel most azt akarja-e, de én még nem állok készen és nem is akarom egy jó darabig, és mivel nem beszélünk ilyesmiről, és így nem is hozhatom fel, nemtudom, hogy mi a helyzet.2015. aug. 12. 01:39
1/9 anonim válasza:
Ha húzogatja a pólódat, vagy ott fogdos ahol nem szeretnéd, egyszerűen a kezeddel finoman állítsd le, egy idő után venni fogja az adást. Ha hetek, esetleg ha sokáig akarsz várni hónapok telnek el és egyre erőszakosabb lesz, akkor pedig csak mond el neki, hogy még várni szeretnél. Meg fogja érteni.
Az is előfordulhat, hogy ő hozza fel a témát, akkor pedig könnyű dolgod van: Csak válaszolj őszintén.
2/9 anonim válasza:
Rámás csizmám hadd szakadjon el, csak a babám sose hagyjon el!
3/9 megadeth18 válasza:
Úgy, hogy "figyelj, nem akarok semmi többet a csóknál, ne markolássz, meg húzogasd a pólóm, majd eljön annak is az ideje". Egy normális kapcsolatban ezt elmondhatod neki, nem tudom, hogy mitől félsz.
5/9 anonim válasza:
Engedd meg neki hogy a melledre verje.
6/9 anonim válasza:
Beszéld meg vele őszintén,ha nem akarja elfogadni akkor ne sajnálj szakítani vele!Ezek a típusu fiuk idősebb korukban sem változtatnak a szexuális önzésükön!
7/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok és mennyi ideje vagytok együtt?:)
8/9 anonim válasza:
1-es mindent elmondott, nyugodtan hagyatkozz rá.
9/9 anonim válasza:
Hozd fel a témát és beszéljetek róla. Ha tényleg komoly a kapcsolatod, nem létezik, hogy ne merj vele bármiről beszélni. .-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!