Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. A barátom 15 es o mar le akar velem feküdni. Azt mondtam neki hogy kérek egy kis időt es válaszolok, mit mondjak neki?
Legalabb ket evet varj meg,ha ram birt varni a 18 eves ferfi akkor a 15 eves kolyok is kepes rad varni. Ha meg nem akkor nem is szeret teged elegge. Aki szeret az megvar
18/L
Kedves kérdező 28 as vagyok!
Az a bajom a pettinggel, hogy 14 vagy és ez még nem az akor amikor ilyen dolgokat kell csinálni... Ott van rá még egy egész élet, hogy pettinggelj meg szexelj meg ilyeneket csinálj az a bajom. Úgy gondolom, hogy még én sem vagyok abban a korban, igaz csak egy évvel vagyok idosebb nálad de akkor sem... Azért nem, mert ilyenkor még gyereknek kell lenni. Beszélgetni a barátnőiddel arról, hogy a pasid megfogta a kezed vagy,hogy csókólóztatok meg ilyenek, de nagyon NEM A PETTIG ideje.... Ez a véleményem..
nagyon furak az itteni kommentek, sztem nem tudtuk gondolkodni mas fejevel..
a kerdezo azt meselni(ha jol ertem) hogy mennyire elvezik a pettinget, es mar be akarja rakni, kivanjak nagyon egymast.
tok normalis hogy az itteni valaszoloknak ez az idoszak csak 16-18 vagy a felett jott el, de amikor eljott akkor par honap mulva vesztettek el a szuzesseguket nem??
tokre meg lehet erteni ha mikor egymashoz ernek es mar nedves minden meg felall a gondolattol is, akkor nem annyira jon hogy beszelgessenek es varjanak arra amit majd ugyis megtesznek kicsit kesobb.
de ettol fuggetlenul tenyleg varjatok a konkret szexel, az oral meg a kezimunka ideje jott el. majd ha azt is megunjatok ami lehet sok ido, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!