Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 14 éves lány vagyok. A barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány vagyok. A barátom 15 es o mar le akar velem feküdni. Azt mondtam neki hogy kérek egy kis időt es válaszolok, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, mar volt csók meg petting amit mind ketten nagyon élveztünk, de ő mar le akar velem feküdni! Tudom hogy meg fiatal vagyok hozzá, de nagyon kívánom es en is le szeretnek vele feküdni! Szerintetek mit tegyek? Legyszives normális válaszokat, 14/L

2015. aug. 24. 17:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim válasza:
NEM 14 ÉVES VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EMBER
2015. aug. 25. 10:47
 32/63 A kérdező kommentje:
Es ezt megis miből gondolod?
2015. aug. 25. 11:09
 33/63 anonim ***** válasza:
45%

Legalabb ket evet varj meg,ha ram birt varni a 18 eves ferfi akkor a 15 eves kolyok is kepes rad varni. Ha meg nem akkor nem is szeret teged elegge. Aki szeret az megvar

18/L

2015. aug. 25. 11:13
 34/63 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező 28 as vagyok!

Az a bajom a pettinggel, hogy 14 vagy és ez még nem az akor amikor ilyen dolgokat kell csinálni... Ott van rá még egy egész élet, hogy pettinggelj meg szexelj meg ilyeneket csinálj az a bajom. Úgy gondolom, hogy még én sem vagyok abban a korban, igaz csak egy évvel vagyok idosebb nálad de akkor sem... Azért nem, mert ilyenkor még gyereknek kell lenni. Beszélgetni a barátnőiddel arról, hogy a pasid megfogta a kezed vagy,hogy csókólóztatok meg ilyenek, de nagyon NEM A PETTIG ideje.... Ez a véleményem..

2015. aug. 26. 00:25
 35/63 A kérdező kommentje:
Akkor legyél boldog a véleményeddel
2015. aug. 26. 22:22
 36/63 anonim válasza:
100%
Szerintem is várjatok még, de a pettinggel szerintem semmi gond nincs, valaki korábban érik meg testileg és lelkileg is, valaki pedig később. De azért még várjatok az évfordulóig :) nincs már olyan messze és ha szeretitek egymást akkor együtt is maradtok addig. Nem csúsztok le semmiről, ha még 7 hónapot vártok plusz ez idő alatt még szerintem ki is derül szeret-e. :)
2015. aug. 26. 22:47
 37/63 anonim ***** válasza:
65%

nagyon furak az itteni kommentek, sztem nem tudtuk gondolkodni mas fejevel..

a kerdezo azt meselni(ha jol ertem) hogy mennyire elvezik a pettinget, es mar be akarja rakni, kivanjak nagyon egymast.

tok normalis hogy az itteni valaszoloknak ez az idoszak csak 16-18 vagy a felett jott el, de amikor eljott akkor par honap mulva vesztettek el a szuzesseguket nem??

tokre meg lehet erteni ha mikor egymashoz ernek es mar nedves minden meg felall a gondolattol is, akkor nem annyira jon hogy beszelgessenek es varjanak arra amit majd ugyis megtesznek kicsit kesobb.

de ettol fuggetlenul tenyleg varjatok a konkret szexel, az oral meg a kezimunka ideje jott el. majd ha azt is megunjatok ami lehet sok ido, akkor igen.

2015. aug. 26. 23:00
 38/63 A kérdező kommentje:
En meg várni szeretnék
2015. aug. 26. 23:35
 39/63 anonim ***** válasza:
49%
Nem mindegy már? A kislány már úgyis szopni fog, mint akinek kötelező, őt meg kinyalják, mint a joghurtos dobozt :DD
2015. aug. 26. 23:40
 40/63 A kérdező kommentje:
Igen,szopni fogok de meg nem most!!!
2015. aug. 26. 23:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!