Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok. A barátom 15 es o mar le akar velem feküdni. Azt mondtam neki hogy kérek egy kis időt es válaszolok, mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, mar volt csók meg petting amit mind ketten nagyon élveztünk, de ő mar le akar velem feküdni! Tudom hogy meg fiatal vagyok hozzá, de nagyon kívánom es en is le szeretnek vele feküdni! Szerintetek mit tegyek? Legyszives normális válaszokat, 14/L2015. aug. 24. 17:29
1/63 anonim válasza:
Azt, hogy csináljátok! Ha ő is akar, meg te is akkor mért ne?! Am nem te vagy az Rita? :D
2/63 anonim válasza:
Ha mind2-en akarjatok, akkor mi tart vissza?
3/63 the_rocker válasza:
én nem mennék bele mert elég korai a kapcsolatotokban de ha annyira kívánod akkor csak hajrá legyetek boldogok te meg boldog tinédzser anyuka. ez szarkazmus volt. ezt neked kéne tudni ha már ennyire érettek vagyok hozzá.
4/63 anonim válasza:
Nehogy lefeküdj vele!!! Még kisgyermek vagy, még nagyon kicsi vagy a szexualitáshoz! Várj még 4 évet!
5/63 anonim válasza:
Elegge korai...de ha akarjatok ám legyen:)
Hajra!! Csak gyerek ne legyen arra vigyazzatok :D
6/63 anonim válasza:
Tegyétek szúleiteket minnél hamarabb nagy szülöké!!Majd Ők felnevelik a picit!
7/63 anonim válasza:
Kicsit korai, de miért ne :) Ha úgy érzed készen állsz rá testileg és lelkileg is ,akkor hajrá :)
8/63 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz,irass vele fogamzásgátlót, A kotont semmiképp ne felejtsétek el.De jobb lenne, ha várnál még egy kicsit.persze, hogy le akar, az lenne a csoda, ha nem.
9/63 A kérdező kommentje:
Nem Rita vagyok:) Termeszestesen óvszert használnánk!!
2015. aug. 24. 17:50
10/63 anonim válasza:
Neked még a petting is sok.
Kicsit szánalmas, hogy szinte egy 14 éves kislány sincs már, aki ne akarná magát megkúratni..(Y) miértne.
Anyukád tudja, hogy ilyen lánya van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!