Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Már mindenki a molett/dagadt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már mindenki a molett/dagadt csajokra megy amúgy mostanság?

Figyelt kérdés

Fiúk véleménye érdekel, nemet és kort is írjatok

Nem rosszból írtam, csak már minden fiúnál ezt látom

2022. ápr. 4. 16:19
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
84%
#30 juj de menő vagy
2022. ápr. 16. 09:54
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
🤔 ez miert menoseg? Tenyleg nemtudom h razzam le h ne bantsam meg :/
2022. ápr. 16. 10:02
 33/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

De nekem senki ne jöjjön azzal, hogy az olyan lányoknak “biztos lenyűgöző személyisége van és nem mindenki felszínes”. Ezt miért kell egyértelműnek venni hogy a molett lányoknak ha a külseje nem is dekoratív akkor nyilván a belseje magával ragadó. Igen? Tényleg? Hát azok a lányok egyik másik olyan öntelt hogy atyavilág (ahogy a 30as is említette). Nem hogy elragadó személyiségük lenne, hanem frankón még beképzeltebbek mint bárki.. Közben meg egy érték nincs bennük. Emberileg sem, nőként sem, meg sehogy semmilyen téren, de ők nagyképűek. Lehet nem mindegyik, de a legtöbb igen. És ezt fiúk visszajelzése alapján is mondom. Ezért tehát nem nagyon kell magától értetődőnek venni hogy ha külsőleg nem is, akkor jellemileg kiemelkedőek.. Sose értettem ezt a megállapítást.

De elég válasz érkezett már hogy levonjak egy következtetést, szóval itt le is zárnám a témát köszönöm a véleményeket.

2022. ápr. 16. 12:06
 34/42 anonim ***** válasza:
21%
Nem vontál le semmi következtetést, csak elmondtad, hogy nem hiazel a válaszok 90%-nak, mert nem egyeznek a véleményeddel lol
2022. ápr. 16. 14:22
 35/42 anonim ***** válasza:
80%

Nem arról van szó, hogy a molettebb lányoknak alapból jobb lenne a személyisége, ezt nem is írta senki. Itt te konkrétan azt kérdezted, hogy miért szeretik a barátnődet jobban, mint téged, az pedig lehet azért mert ő kedvesebb, közvetlenebb, nyitottabb. Ha vékony lenne is ilyen lenne a személyisége, és akkor is jobban szeretnék. Sok molett lányt meg le se szarnak a fiúk vagy még csúfolják is.

Amúgy nem csak a kilók számítanak, a zsír elosztás sokkal fontosabb. Két 160 centis 60 kilós lány nézhet ki teljesen máshogy, és igen valószínű, hogy az egyikre jobban fognak bukni a pasik mint a másikra.

Mellesleg biztos vagyok benne, hogy nem a tested miatt nem buknak rád a fiúk. Nekem is sokáig tartott rájönni, hogy az önbizalom és a nyitottság az, ami vonzza az embereket. Lehet valakin +15 kiló, ha van elég önbizalma akkor talál párt. Belőled pedig süt az önbizalomhiány.

2022. ápr. 16. 16:21
 36/42 anonim ***** válasza:
87%
Oooo bocsi összekevertem a kérdést, így az első bekezdés nem érvényes.
2022. ápr. 16. 16:23
 37/42 anonim ***** válasza:
25%
Mozogni kell és nem leszünk molettek, attól hogy otthon lebzsel valaki, hiába eszik diétás kaját szart nem ér ha nem mozog. Nem kell mindennap maximum heti 2 mozgás ez lehet bármi én régebben egyesületekbe jártam de rájöttem nem az én világom így heti 2 futni járok ami így suli mellett bőven elég, és sokkal jobban érzem magam miután tudatosítom magamban lefutottam bizonyos pontokat, jobb az egészségi állapotom is,
2022. ápr. 17. 17:47
 38/42 anonim ***** válasza:
26%
#37 ezt ki kérdezte?
2022. ápr. 18. 15:55
 39/42 anonim ***** válasza:
60%
Az hogy állandóan panaszkodnak ez kövér meg az akkor tegyen ellen és nem lesz kövér ennyi, egyébként meg nem másnak kell megfelelni hanem magunknak ha mindig mással foglalkozol sosem lesz boldog életed.
2022. ápr. 18. 17:07
 40/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak attol lehet valaki kövér mert zabal ketpofara és nem mozog hanem betegségtől, egészségügyi problémáktól is
2022. ápr. 18. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!