Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen fiúk tetszenek?

Nekem nincs komoly, határozott ideálom.
Ezt nem tudom így magamnak megszabni, hogy például nekem a göndör haj a fiún egy feltétel💁🏻♀️
Mert van,akinek eszméletlen jól áll 😍
De van olyan is,akinek nem annyira vonzó,ha göndör a haja.
Szóval, mindenki máshogy néz ki, és van,hogy bizonyos belső tulajdonságok miatt kezdek máshogy érezni egy fiú iránt, mint eddig
Viszont belső tulajdonságok terén már van óhajom/ideálom 😌
Sajnos nekem nem jön be az olyan fiú,aki nem tudja tisztelni a lányokat, és hiába egy szőke herceg,ha tök bunkó 💁🏻♀️
Nagyon jól érzem magam az olyan fiúk társaságában, akikkel meg tudjuk érteni egymást, tudunk nevetni, nem vagyunk túl komolyak...
És hát, nekem nagyon bejön,ha valaki tisztelettudó egy lánnyal, és ezt el is várja magával szemben is...
Csendesebb fiúkkal könnyebben elvagyok, viszont ha nekem kell erőltetnem a beszélgetést, és témát találni, akkor inkább hanyagoljuk
Sokkal jobban imponál,ha nálam magasabb a fiú 💁🏻♀️
Szóval,ez nagy elvárás,mert nem vagyok alacsony😁
Nálam nem számít,hogy mennyire népszerű,vagy népszerűtlen,ha nincs túlságosan elszállva magától,akkor tudom kedvelni.
Persze,ha egy önbizalomhiányban szenvedő srácról van szó...😳
Kicsit hosszú lett, de jó is volt átgondolni, és így végigolvasva mégiscsak van ideálom...(ha a külső nem is tartozik közé)

Kedves #2 Válaszoló!
Miért szeretnéd tudni? :(

Kedves 3# válaszoló!
Csak kíváncsi vagyok :D De ha ez gond akkor nem kell elmondani, csak kérdeztem. :)

Rendben, Kedves #4 válaszoló!
Szerintem ez nem valami érdekes, de 16 vagyok, és 175 cm fölötti 😌
Hát te?

Azt szerettem volna kifejezni vele,hogy ha egy fiúnak nincs önbizalma, az engem most már taszít. Régen nem így volt, de már sok :(
Persze, ha ez csak minimális értékű, akkor azzal csak együttérzek, viszont van sok olyan fiú és lány,aki ez alatt van jóval.
Én se vagyok valami határozott csajszi(illetve bizonyos dolgokban igen😌)
De úgy feltalálom magam, és nem rossz beszélgetni...
Bocsi #2 válaszoló :(

Külső (ez az ami a legjobban bejön, de nem feltétel. Ha valaki nem így néz ki is ugyanúgy lehet tetszhet)
Fekete/nagyon sötét barna, hosszabb, hullámos haj
Világos bőr
Kék/szürke szem
Legyen nálam magasabb (160 centi vagyok, úgyhogy ez nem nehéz)
Átlagos/kicsit sportos testalkat, nem jön be ha valaki ki van gyúrva
Öltözködés
Fekete farmer
A cipő mindegy csak legyen igényes és ne legyen nagyon élénk színű
Sötétebb pólók/ingek
Pulcsik
Tetszenek az elegánsabb dolgok, az ing és a nyakkendő, vagy mondjuk a szöbetkabát
Belső
Morbid, fekete, szarkasztikus humor, számomra fontos hogy vicces legyen és tudjunk együtt nevetni
Intelligens, művelt
Legyen meg a közösbérdeklődés, szeresse a művészeteket, színházat stb
Pozitívum ha tud valamilyen hangszeren játszani
Őszinte, megbízható, egyenes, hűséges, legyek fontos neki
Lehessen rá számítani
Ne legyen agresszív, lehessen vele normálisan megbeszélni ha van valami konfliktus, legyen kompromisszum képes
Legyen udvarias, tisztelettudó

[link] olyasmi mint ő, külsőre, vagy mint Pál utca
Belsőre pls ne legyen népszerű, inkább kicsit kocka, gamer, jó sok sötét humorral megáldva
Ez az ideál, ettől függetlenül voltam szerelmes teljesen eltérő fiúkba is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!