Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nagy bűn hogy nem jönnek be a dagadt lányok? 18/f
Figyelt kérdés
engem egyszerűen nem izgatnak és kész. 55 kiló vagyok, a jövendőbelim is legyen már annyira igényes hogy nem hízik el. meg ne legyen hulladék személyisége. de persze a lányok többségére legalább az egyik jellemző igaz. pedig nincsenek nagy elvárásaim2021. júl. 11. 21:05
1/26 anonim válasza:
Van akinek ez tetszik van akinek az.
Nincsen vele semmi gond tess nyugi.
2/26 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, csak fogadd el, hogy másnak meg te nem jössz be valami miatt. Nem feltétlenül csak a másik félben van a hiba...
3/26 A kérdező kommentje:
nincs vele gond? én nem ezt tapasztalom. rám mindig úgy néznek mint egy gyilkosra, ha megtudják hogy csak a vékony lányok jönnek be
2021. júl. 11. 21:11
4/26 anonim válasza:
tuti nincsen vele gond.
Én pl csak a vékonyabb lányokat szeretem és a barátnőm is ilyen fajta.
Én 72kg ő meg 43kg
De pl van egy haverom aki 59kg és a barátnője meg kb 75kg
Tehát kinek milyen típusú ember jön be.
Nincsen vele semmi gond sem. Mindenkinek megvan az ideálja és ennyi.
5/26 anonim válasza:
Lehet, hogy a stílussal van a gond, ahogy kinyílvánítod a véleményed...
Ha úgy kezded, hogy egy nő vagy kövér vagy hulladék a személyisége, az a karcsú, normális nőkre nézve is sértő.
Vagy azért hulladék a személyiségük, mert nincs köztük olyan, akinek bejönnél, és ők a hülyék?
6/26 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy van egy ideálod, hanem ahogy beszélsz a nőkről. Ha élőben is így mondod el a véleményedet, ahogy itt leírtad, ne csodálkozz, ha gyilkos tekintettel néznek rád!
7/26 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nem jönnek be, hanem a stílus. Az az igazán undorító. Nem tudom, h való életben hogy nyilvánítod ki, de hogyha így, ahogy itt, akkor valszeg azzal lesz a baj.
8/26 anonim válasza:
Jé, egy incel. A nőkkel kapcsolatos hozzáállásoddal van a baj, nem azzal, hogy a plus size csajok nem jönnek be.
9/26 anonim válasza:
miert lenne az, sötet vagy? who hurt you brœther
10/26 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel, nekem meg a vékony férfiak jönnek be, de kulturáltabban kell megfogalmazni. Pl. nem „dagadt”, hanem teltebb, és nem igénytelen, hanem ilyen a testalkata és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!