Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nagy bűn hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nagy bűn hogy nem jönnek be a dagadt lányok? 18/f

Figyelt kérdés
engem egyszerűen nem izgatnak és kész. 55 kiló vagyok, a jövendőbelim is legyen már annyira igényes hogy nem hízik el. meg ne legyen hulladék személyisége. de persze a lányok többségére legalább az egyik jellemző igaz. pedig nincsenek nagy elvárásaim
2021. júl. 11. 21:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Relatív hogy kinek melyik testalkat jön be. Ez kb. ugyanaz mint azon vitatkozni hogy miért x évben születtél. Nem te választod,te ilyen vagy, és ez még csak nem is a legnagyobb elvárás a világon.

Ha valaki(k) emiatt lenéz(nek), csak ignoráld őket, vagy ha az nem opció, bólogass és kész.

Egyébként 3 fajta túlsúlyos lány van:

A) Ilyen a genetikája, nem az ő hibája

B) Az ő hibája, ki tudja milyen okból olyan, de nem foglalkozik vele valamiért

C) Az ő hibálya, hisztizik hogy jaj de szar, stb. de baszik cselekedni

C-t kerüld el, B sok mindentől függ, A pedig tényleg már csak az hogy bejönnek-e a testesebb lányok.

2021. júl. 11. 23:25
 12/26 anonim ***** válasza:
95%
Nincs ezzel semmi gond, nekem se tetszenek a kövér srácok, inkább a vékonyak és a sportosak. Nem tetszhet mindenkinek mindenki. Vannak olyan srácok akiknek meg a vékony lányok nem tetsznek, meg olyan lányok is akiknek meg a mackós fiúk tetsznek. Csak akkor te se legyél felháborodva ha esetkeg nem tetszel egy vékony lánynak, mert ő az izmos fiúkat szereti.
2021. júl. 12. 00:08
 13/26 anonim ***** válasza:
96%
Inkább az a nagy bűn, hogy akkora bunkó vagy, hogy mamutot lehetne veled ütni. Ha élőben is így mondod el a véleményed, akkor soha nem fogsz egy lánynak se tetszeni. Az, hogy valaki túlsúlyos, nem feltétlen az ő hibája. Ismerek olyat, akivel volt, hogy vitatkozni kellett, hogy naponta legalább egyszer egyen, mégis nem rajta jó pár kiló felesleg. Erről nem ő tehet, azonban ha azt mondod rá, hogy dagadt, garantált, hogy megsérted, és akkor jogosan fog gyilkos tekintettel nézni. Tanuld meg használni az anyanyyelved, és használj olyan jelzőket, amikkel ugyan ezt ki tudod fejezni, de nem az jön le rólad egyből, hogy egy rohadt nagy tuskó vagy.
2021. júl. 12. 10:54
 14/26 A kérdező kommentje:
#13 az hogy nem eszik, még nem elég. mozogni is kéne. ha én dagadt lennék biztos hogy futnék naponta legalább 20km-t
2021. júl. 12. 11:00
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

14es ha "dagadt" Lennél annyira, akkor nem szabadna annyit futni sem. Látom a gondolkodás is tényező.

Egyébként komolyan, ha így nyilvánítod ki egyáltalán ne csodálkozz.

2021. júl. 12. 11:19
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Tegyük fel, hogy találsz egy ideális lányt, aki Téged is ideálisnak tart. Beszélgettek, udvarias, figyelmes vagy vele szemben, nem illeted trágár szavakkal, tehát köztetek (látszólag) minden rendben.

Aztán a másik emberről (lány-e vagy fiú - mindegy) kezdesz csúnyán beszélni. Más dolgokban is másként viselkedsz másokkal, mint a lánnyal. Nagy a valószínűsége, hogy észbe kap a lány és felmerül benne, hogy idővel nem teszed-e vele is ugyanezt (és évek múlva szakít). Hiába gondolod azt, hogy ezt sosem tennéd meg vele szemben. Hidd el, hogy megtennéd, mert ilyennek születtél (de lehet rajta változtatnod, most még időben lenne).

Sok teltebb lánynak akad még férje is és sok vékony fiú nem kell a lányoknak. Ízlések és pofonok különbözők. Ezt jól jegyezd meg.

Ffi.

2021. júl. 12. 11:47
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is a vékonyabb lányok jöttek /jönnek be, mikor megismertem a barátnőm 45 kiló volt, nagyon jó alakja volt, azóta már feleség státuszba lépett, 2 gyerekünk van és kB 85 kiló, én meg anno voltam 60 most 77... Attól még szeretem.
2021. júl. 12. 14:14
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Bunkó vagy és buta. Rohadt vonzó tulajdonság mindkettő. Az utóbbit alátámasztja, hogy hiába magyarázták már el előttem majdnem húszan, hogy mi a probléma, csak vered a sgged a földhöz, mint egy ötéves, ugyanazt a hülyeséget hajtogatva.
2021. júl. 12. 18:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha kamu kérdés is gáz de ha nem......
2021. júl. 12. 18:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valaki úgyis túlsúlyos, hogy mozog. Van egy ismerősöm, aki testnevelés tanárnak készül, élsportoló és még így is van rajta egy kevés felesleg. Neki ilyen a genetikája, csak akkor érne el a mai ideálnak és szürreális elvárásoknak megfelelő 'tökéletes' alakot, ha valami brutálisan szigorú diétát követne, ezt pedig nem akarja bevállalni. És nem is kell neki, mert nem néz ki rosszul. Ha te elítélsz valakit azért, mert nem szeretne egész életében koplalni, ráadásul hangot is adsz a véleményednek rengeteg fiatal lánynak ártasz. Ha most ezt a kérdést elolvassa egy fiatal kislány, megvan az esély rá, hogy ezentúl azt fogja hinni, hogy csak akkor lehet szép, ha úgy néz ki, mint az ilyen agyon szerkesztett Instagram modellek. Igen, egy ilyen kérdéssel erősíted bennük ezt a nagyon egészségtelen világnézetet, mert hidd el, nem a válaszokra fog hallgatni, hanem egy fiúra, aki azt mondta, hogy undorító, ha nem vékony. Azzal nincs semmi gond, hogy neked ez nem jön be, de ne tegyél már sértő megjegyzéseket az ilyen lányokra, mint ő, mert bizony lehet meg fognak sértődni, ráadásul jogosan. Nyilván megint más kategória a 150 kg-os, durván elhízott emberek, akiken egyértelműen látszik, hogy soha a büdös életben semmit nem tettek a változás érdekében. Én sem szeretem, ha valaki változni akar, mert már egészségtelenül el van hízva, de nem cselekszik csak nyavalyog, viszont a te irásodból számomra az jött le, hogy egy kevés felesleget is undorítónak tartasz, én pedig ezt a hozzáállást tartom undorítónak.
2021. júl. 13. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!