Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire jön be nektek a mackós test ami nem annyira mackós? 178 cm 100 kiló?
A testedről beszélsz, viszont megvan tagelve a szerelem.
Tudod rendes szerelemhez több kell, mint egy test.
nekem semennyire, de sok lányt ismerek, akiknek mackós barátjuk van
16/L
nekem semennyire. az ideálom a szálkás test. erre elmegyek egy házibuliba, és az a fiú, aki így néz ki, semmilyen hatást nem gyakorol rám. (mondjuk ha gyokorolt is volna, akkor is, már lefoglalták)
a másik sem kövér, de kicsit elhízott a sok pia miatt. ha erről olvasok, vagy akár filmben látom, tuti rögtön "elundorodom"(nyilván nem undorodok egy embertől sem, csak a vele való kapcsolattól). és mégis. mindkét srácot már régebb óta ismertem, viszont sok ideje nem láttam, és nem volt köztünk beszélőviszony, de a másodikként említettel úgy tudtam kommulnikálni, mintha ez nem így lenne. emellett az arca nagyon durván bejön, és nyilván ez volt a fő, de elkezdtem eléggé vonzódni hozzá.és ja. sajnos nem lett semmi, de a konklúzió, hogy mindenkinek más tetszik, és még az ideál sem jelent SEMMIT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!