A barátnőm megváltozott?
Helloka, van egy 5 éves kapcsolatom. Barátnőm jelenleg terhes, és felszedett pár kilót. De jól mutat, szépen kitölti a ruhákat. Ezzel neki viszont baja van. Segíteni szeretnék neki, hogy belássa jól néz ki.
2 hónapja 3 naponta méri a centiket combon, hasin, derekán és a mellén.
Mit tudnék csinálni?
Előre is kösz.
Köszi a válaszokat.
De tudta csak nem gondolt bele. És most teljesen maga alatt van és tényleg megszállott módjára méricskéli a centiket.
Sajnos nem segít hogy mondom és éreztetem, hogy így is szép. Valami más kéne, de nen igazán tudom mit tegyek
Mikor hízzon, ha nem a terhesség alatt?
Látott már olyan terhes nőt, akinek se hasa se combja? Remélem azért eszik normálisan mindent, nem fogyózik a terhesség alatt.
Amit te tehetsz, hogy elmondod neki, hogy ő a legcsodálatosabb kismama és, ha megszül a világ legszebb anyukája lesz.
Élete legcsodásabb időszakát éli, ne azon aggódjon, hogy pár centivel vastagabb a combja...
Köszönöm utolsó.
Igazából nekem kell etetni. Sokszor sírva eszik, hiába nyugtatom szép szavakkal, vagy tettekkel, egy napig jó, aztán hall, lat, olvas valamit és kezdődik elölről.
Szerintem ez beteges. Nem normális.
Nekem is volt ilyen ismerősöm, aki 1 kiflit akart enni egész nap, 3 felé elosztva. Persze terhesség előtt evett rendeset, sőt még sokat is :D
Ne terhesség alatt jöjjön rá az ilyen dili, mert a gyerek fejlődését is veszélyeztetheti.
Igen próbáltam vele megértetni ezt is. Elég türelmes ember vagyok, de néha már én is kétségbe esek.
Nincs ötletetek, hogy mégis hogy térítsem észhez?
Bocs, de ha nem megy szépen menjen csúnyán.
Kérdezd meg mi a fontosabb: az alakja ebben a pár hónapban vagy a baba egészsége?
El bírja majd viselni anyaként, ha a picinek emiatt bármilyen baja lesz?
Gondolom tudatos gyermekvállalás volt 5 év után. Akkor legyen a terhessége is olyan, amilyennek lennie kell.
Ez egy nagyon nem normális helyzet. Neked kell kezedbe venni az irányítást szeretettel, de határozottan. A saját és a gyermeketek egészsége is múlik ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!