Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megváltozott volna az anyagcse...

Megváltozott volna az anyagcserém pár hét alatt? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Tudom, sok hasonló kérdés született már, át is nézegettem őket, de hát mindenkit a saját este izgat a legjobban. Tanácstalan vagyok. Nem fogok valami óriási problémával előállni épp, de amit most kifejtek, az nagyon zavar engem, és nem értem a miértjét. Ha tudtok, kérlek segítsetek!

A sztori a következő: mindig nagyon vékony voltam ( 50 kg ) és utána elkezdtem rendesebben étkezni és akkor évekig, 5-6 évig mindig 52 kilo voltam. Nagyon imádtam, hogy bármit megehettem gyakorlatulag bármikor és nem híztam tőle semennyit! Szép volt az alakom is. Történt márciuban,hogy ráálltam a mérlegre és 54 kg voltam. Nem zavart, gondoltam termézsetes dolog. Eygre több voltam napról napra, eldöntöttem, hogy odafigyelek, sportolni kezdtem és diétásabban étkezni. pedig erre sosem volt szükségem. Most arra a következtetésre jutottam, hogy tartani szeretném a súlyom (54 kg) de nem megy. Nem eszek helytelenül, csak annyi, hogy nem eszek egész nap salátát, ma ráálltam a mérlegre és előző héthez képest ma 56 kg voltam. Soha nem voltam ennyi. Mi lett velem? Megváltozott az anyagcserém( kicsit ezt sem hiszem napi 3 nagywc is megmaradt plussz futás stb) nem értem...aki volt így segítsen! Most már sosem ehetek normálisan ahogy mások? Muszáj mindig "diétáznom"?

2014. máj. 29. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Az anyagcsere nem csak annyiból áll, hogy hányszor kakilsz egy nap. Egyébként hány éves vagy, s milyen magas? Elkezdtél rendesen enni, így természetes, hogy felment 2 kiló. Ha pedig utána kezdtél el edzeni, akkor valószínűleg izmosodtál, márpedig az izom nehezebb, mint a zsír. Ne csak a mérleget nézd, hanem a centiket is, nézz a tükörbe, tapogasd át magad, hogy izmot érzel-e, vagy zsírt.
2014. máj. 29. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Hány éves vagy? Nálam pl. az volt, hogy egészen 15 éves koromig annyit ettem és azt, amit akartam... Hatalmas mennyiségeket. A 174 centimhez voltam 56 kiló, pedig tényleg elég bélpoklos voltam! Aztán megjött az első mensim (ami azóta is össze-vissza van, mert ugyanis IR-em van) és szép lassan 2 év alatt felhíztam 66-ra... Pedig nem ettem többet! Most 19 vagyok ja, és lány. Lehet, veled is ez lesz, már nem akarlak elkeseríteni, de ki tudja mikor üt be az asszonyosodás... Sajnos...
2014. máj. 30. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló, paleózz akkor helyre jössz. 19 évesen azért még nem kell IR-rel élni..

Kérdező, egyél normálisan. Sz.ar kajáktól megbetegszel és elhízol, hát ez eléggé érthető összefüggés. Nem diétázni kell, csak a szemetet nem kell szájba venni.

A gabona termékek, cukor és a tej pedig egyértelműen szemétnek számítanak, ezeknél is műbb kajákról nem is beszélve.

Most már ehetsz normálisan ahogy mások, de akkor ugyan olyan hormonzavaros rákos beteg leszel mint ők (lesznek, idővel).

2014. máj. 30. 09:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Először is, köszi a válaszokat. 22 éves vagyoké Nem eszem szememet, soha nem is ettem. Gyorsétteremben nem étkezem, csak csirkét fogyasztok, rengeteg salátát, gyümölcsöt, csokit ritkán. Mindig is így éltem. Éppen ezért, hihetetlen számomra hogy mitől gyarapszik a súlyom állandóan. Arra gondoltam, csinálnom kéne egy 7 napos kemény fogyókúrát, de akkor úgyis visszajönne...most már nem értem mi lett velem.

2014. jún. 1. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:

7 nap alatt nem sok eredményt lehet elérni..

Vérképet mikor vizsgáltak nálad? Kezdd kivizsgálással, főleg hormonális kivizsgálással! :)

2014. jún. 1. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!