Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zöld teától ennyire megválto...

A zöld teától ennyire megváltozott volna az anyagcserém?

Figyelt kérdés
Pár hete elkezdtem inni zöld teát, napi másfél literrel. Eddig reggelente legtöbbször ott szenvedtem a wc-n, és kijött pár kemény bogyó (már elnézést). De amióta iszom a zöld teát, sokkal több salakanyag távozik a szervezetemből. Vajon a teától?
2013. dec. 12. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
meglehet, mivel méregtelenítő hatása van
2013. dec. 12. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen. Amikor ittam napi 2x minimum nagydolgoztam, pedig előtte csak 1x.
2013. dec. 12. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak pisilnem kell tőle nagyon sokat. A székletemre nincs hatással. Egy nap 1-2 bögrével fogyasztok belőle, néha többel is, illetve fogyasztom a filteres és a Lipton üveges változatát is. Mindkettő után egyformán sokat kell pisilnem. Nagy wc-zni viszont heti 1-2 alkalommal járok akkor is, ha sok zöldteát iszok, és akkor is, ha egy kortyot sem.
2013. dec. 13. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!