Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zöld teának miért lesz...

A zöld teának miért lesz darabos a felszíne?

Figyelt kérdés

Miután elkészítem a zöld teát még akkor semmi baja, de elkezdem inni és 1-2 perc múlva azt látom, hogy ilyen hártya szerű darabkák úszkálnak a tetején, valami ronda barna trutyi rakódik ki a bögre falára is.

Egyelőre még csak naturlandos zöld teát próbáltam, nem tudom, hogy a többinél is így van-e.

Ez normális, vagy rosszul csinálok valamit?

Mit tegyek hogy ne legyen ilyen?



2013. okt. 31. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, ezek a teában lévö illóolajok.
2013. okt. 31. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Rosszul csinálsz.

Az a csersav.

Túl meleg vízben és/vagy túl sokáig áztatod a filtert.

Zöld teát 90-95 °C-os vízben 1-2 percig kell áztatni.

2013. okt. 31. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
Csersav
2013. okt. 31. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem meg 70°-on 3 percig kella zöld teát..

Az a "film" a fekete teán is van. Citrom eloszlatja.

2013. okt. 31. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!