Ég, viszket, szúr odalent és reggel sárga zöld darabos jött ki. Holnap megyek dokihoz. Addig használhatok valamit vagy hívjam fel hátha tud fogadni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 15:43
1/9 anonim válasza:
A canesten kombit lehet használni. Sajnos nekem is volt terhesség alatt ilyen, de ennek ellenére mindenképp menj orvoshoz.
2/9 Jubilee válasza:
Ha sárga vagy zöld, akkor az valószínűleg nem gombás fertőzés. Terhesen ne kísérletezz semmivel! Hívd az orvosod!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam a dokit azt mondta,hogy canesten krém.De hát a sárgás_zöldes folyásra az jó? hát viszketésre,égésre oké,de belsőleg hogy hat?
2012. nov. 13. 17:17
4/9 Jubilee válasza:
Belsőleg az sehogy nem hat...Mikor tudsz elmenni hozzá?
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon sokszor volt gombás fertőzésem,és hogy ne kelljen mennem orvoshoz én is a Canesten komit használtam.DE sajnos mindig visszatért,így csak el kellett mennem nőgyógyászhoz.Mondta a doki,hogy a Canesten egy nagy szar,nem használ semmit.Hát észre is vettem,mert ha olyan jó lenne,akkor nem tért volna vissza 7x is.Orvoshoz menj ezzel a problémával és ő írjon fel neked valamit!!A Canesten csak ideig-óráig tart,és terhesség alatt ez veszélyes is lehet.Én a dokimtól kapszulát,krémet és injekciót kaptam(tavaly júliusban).Úgy helyrehozott ez a 3 dolog,hogy azóta sem jött vissza a gombám!!!
6/9 anonim válasza:
Nekem már volt 2szer gombás fertőzésem, de sosem volt sárgás zöldes. Sőt hófehér volt, rengeteg és inkább sűrűbb. Olyan volt mint a túró. Ez szerintem nem az ami neked van. Az orvosnak is látnia kéne, nem elég a telefon. Addig ne használj semmit.
7/9 A kérdező kommentje:
holnap du.körül megyek hozzá.
2012. nov. 13. 20:44
8/9 anonim válasza:
Én most kaptam el egy fertőzést amniocentézis után zöld folyásom volt, elmentem a dokihoz, aki kérdezte nem viszket e, mert ez még tünet hozzá. Legalább a viszketést megúsztam, kaptam rá klion kúpot 10 napig kell használni, biztos te is kapsz! Gyógyulást! Ja és kerüld a fürdést ha eddig fürödtél, csak zuhi!
9/9 A kérdező kommentje:
Amióta tudom,hogy terhes vagyok azóta csak zuhanyzok.Hála istennek már nekem sem viszket meg ég.Erre jó volt a canesten.
2012. nov. 14. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!