Nektek is megváltozott a "tiltott" ételek íze?
Nem változott meg, illetve csak annyiban, hogy jópár év után már a korábbinál is kevésbé bírtam a bolti aromás túlcukrozott dolgokat.
Nálam inkább az van, hogy megkóstolok valamit, pl. buliban sütit s egyes esetekben finom, de többnyire rájövök, nem éri meg, én sokkal jobbakat és finomabbakat eszem. S nem rossz a süti, csak olyan normál, de nekem nem éri meg alkalomszerűen sem.
Az pedig megint más, hogy elszoktam bizonyos dolgoktól (túl sok keményítő), s ha valamiért úgy eszem, mint régen (vendégség, itthon sosem), akkor érzem, hogy lenyom.
A zsírhoz nem tudok hozzászólni, mert mindig rengeteg zsírt ettem, manapság pedig még többet, hisz lecsökkent a szénhidrát mennyisége. Nagyon jólesik :)
Igen, de sajnos fordítva, mint ahogy kéne.
Amióta próbálom kerülni a szemét kajákat, azóta finomabbak, ha netán tényleg eszem belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!