Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tejes kv-nak mi a pontos...

Biosüti kérdése:

A tejes kv-nak mi a pontos ártó miléte? Értem én, hogy nem vedeljük literszám a tejet mellé, de ezt leszámítva? Olvastam, hogy, mert a kv víz megkötő, de azt is, hogy csak annyit von el, amennyi a kv maga. Viszont a legtöbb diétánál tiltott dolog.

Figyelt kérdés

#diéta #Tejes kávé
2013. febr. 13. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a tej. A kávé még jó is, mert reggel segít beindítani az emésztést :)
2013. febr. 13. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy árt? A diétánál azért nem javasolják, mert az emberek zöme cukorral issza, és hát a tejben is akad kalória, és mindezt iszod, nem eszed, tehát nem szokás beleszámolni, ha valaki csak felületesen számolja, mennyit eszik.
2013. febr. 13. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vizhajto, savasito, es egy jol belott dietanal a gyorsitott anyagcsere ehseg erzetet okoz tul hamar, ami a bukas rizikojat noveli. De nem a legnagyobb "bun", nyugi
2013. febr. 13. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy valami ilyesmi okok miatt lehet a tiltó listán...ugyan azért, amiért mezei diétákban nem esik szó a töltő napról. Viszont ezesetben nem fogom korbácsolni magam 1dl tejjel készült tejeskv miatt és a leszokásra sem kényszerítem magam!! :) Köszönöm!!
2013. febr. 14. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!