Igaz a non-kalóriás dolog?
Körte ch tartalma duplája az almáénak amúgy...
De sztem egyáltalán nincs ennek valóságalapja.
Amiben biztos nincs kalória:
-beton
-Levegő
-fény (ebben nem vagyok biztos elvileg vannak fényevők)
De a legjobb ha levegőt se veszel a végén még belélegzel egy mangalicát vagy valami...
Vannak olyan (normális) ételek, amikből hiába eszel sokat, nem tudsz elhízni velük.
Húsok, zöldségek..
A gyümölcsöket ilyen szempontból felejtsd is el, nem kell egy nap sok gyümölcs, a gyümölcscukor a májban zsírként raktározódik.
A gyümölcs hizlal, de a vaj nem.Kb ez lenne a logikája.
Mellékesen nem hallottatok még a thermogenikus hatásról? Mert mindenki azt kántálja hogy a gyümölcs hizlal mégis tartom a súlyom napi 4ezer+ kalória mellett... hmm, érdekes.
És nem a felesleges glucose raktározódik a szerveidben hanem a zsír, csak egy kis felvilágosításképpen.A felesleges fehérjét pedig a szervezetnek kell semlegesítenie a kálcium kivonásával a csontokból majd a vese segít kiüríteni folyadék formájában.Vagyis ha csak fehérjét eszel éhezel.Csak legvégső esetben fogja felhasználni a szervezeted.Alapból Glucose-t használ energiaforrásként az agyad, szerintem ez mindent elárul.
Mutass be EGY embernek aki csak a gyümölcsevéstől hízott el és komolyan utalok neked Paypal-en 50.000Ft-ot kérdés nélkül.
Glükózt termel a májunk, az agynak, a vörösvértesteknek.. ÉS?
Fehérjéből és zsírokból állítjuk elő a szőlőcukrot, nem pedig megesszük.
Az nem tudományosan korrekt megfogalmazás, hogy valaki gyümölcsöktől hízott el. Nem, egy táplálkozás és életmódtól hízott el mindenki, ebben a sok szénhidrát, a pajzsmirigy problémákat okozó glutén, az inzulin rezisztenciát, metabolikus szindrómát kialakító tejtermékek, túlzott fruktóz bevitel (feldolgozott ételekből, kristálycukorból, gyümölcsökből) mind mind hozzájárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!